Kiemelt Szerbia 

Szerbia népszerű doktora szerint a narkósokat le kellene fejezni

Az elmúlt hónapokban hihetetlen népszerűségre tett szert, főleg a huszonéves szerb fiatalok körében dr. Miroljub Petrović, a tudományok (rendkívül ellentmondásos) doktora.

Szerinte a társadalom ismét a Dušan cár törvénykönyve szerint kellene, hogy működjön.

A sátánistáknak (ide sorolja pl. a heavy metal rajongókat is) és a drogdílereknek bírósági per nélkül, szimpla ténymegállapítást követően lefejezés vagy halálra kövezés járna.

A kábítószer-élvezők három lehetőség közül választhatnának: vagy kezeltetik magukat, vagy elköltöznek, vagy őket is lefejezik. Legjobb, ha Branislav Peranović pravoszláv papnál jeléntkeznek terápiára, aki egyebek között veréssel gyógyítja a drogfüggőket (és akit húsz évig tartó szabadságvesztésre ítéltek, mert halálra verte az egyik védencét).

Az őrült doktor továbbá úgy véli, a mai iskolák debileknek valók. Élete egyik legszebb napja volt, amikor a fia otthagyta a középsulit. Csak az élet iskolája számít, véli Petrović, aki “csupán azért fejezte be tanulmányait, mert így bejuthat különböző körökbe, ahol terjesztheti nézeteit”.

Továbbá szerinte a gyerekeknek egy védőoltást sem kellene beadni.

Ami a nőket illeti: az a lány, aki szexisen öltözködik, “közönséges lotyó”. Az ilyenek nagyon veszélyesek, “mert a látványuk elvonja a férfiak figyelmét a lényeges dolgokról”. A nő lehet csábító és izgató, de csak a férje hálószobájában. És persze normális, ha a férj olykor lekever egy nyaklevest az asszonynak.

Ha a Dušan cár törvénykönyve újra életbe lépne, azt kevés újságíró élné túl, lefejezésre számíthatnának, emelte ki.

Minden normális szerb férfi be kellene, hogy fejezze a guzlicatanfolyamot.

Ez csak néhány gyöngyszem dr. Petrović “kincstárából”. Talán mondani sem kell, hogy szerinte “a zsidókon kívül a szerbek is kiválasztott nép”.

A egészben az a legelképesztőbb, hogy dr. Miroljub Petrović ma valószínűleg a legnépszerűbb ember Szerbiában. A turbofolk énekesnőket és az egyéb “celebeket” is megelőzte. Eleinte amolyan You Tube-sztár volt, mostmár viszont szinte napi gyakorisággal szerepel a nemzeti frekvenciával rendelkező televíziók különböző műsoraiban. Az előadásain mindig teltház van.

Nem könnyű megérteni ezt a jelenséget…

Hasonló hírek