Kiemelt Szerbia 

Képmutatás: Nyugatot kevésbé zavarják az erőszakoló migráns férfiak, mint a burkát viselő muszlim asszonyok!

A napokban a portálunkon is olvashattunk róla, hogy több európai ország (Hollandia, Ausztria, Svájc, Norvégia, Olaszország stb.) egyes régióiban betiltották a burkát (egész testet elfedő muszlim női külső viseletet). Nizzában pedig az ún. burkini (amolyan “keveset mutató” muszlim bikini) hordására mondtak nemet az ottani városatyák.

Más nyugati országokban is mérlegelik a burkatilalom bevezetésének célszerűségét. E sorok szerzője számara az a legfurcsább, hogy a többnyire szélsőségesen liberális és “ultratoleráns” Nyugaton, amely lehetővé tette, mi több, helyenként lelkesedéssél, virágesővel fogadta a muszlim migránsok invázióját, ilyen apróságon akadnak fenn.

Az erősen “migránsfertőzött” (illegális bevándorlók által ellepett) nyugat-európai országokban, főleg a skandináv államokban az utóbbi években csaknem megduplázódott, mintegy 80 százalékkal növekedett a nemi erőszakok száma. Az ottani média az erőltetett politikai korrektség jegyében úgymond nem hajlandó összekötni a migrációs folyamatot az említett súlyos jelenséggel.

Ami szintén szembeötlő: csak elvétve lehet hallani, olvasni arról, hogy valamelyik migráns erőszaktevőt elfogták és elítélték. Közben sorra mondják le a hagyományos nyári fesztiválokat (pl. a háromnapos svéd Bravallát) és egyéb tömeges rendezvényeket, mert a legalaposabb biztonsági intézkedések mellett is folytatódik a nyugati lányok migránsok általi molesztálása. Az állandó terrorveszélyről nem is beszélve.

A multikulturális nyugat-európai társadalmakban a szó átvitt és konkrét értelmében időzített bombaként tartózkodó, sötét tekintetű illegális bevándorlók továbbra sem dolgoznak, hanem csak élvezik az ottani szociális rendszerek minden előnyét. Magyarán: élősködnek az európai népeken.

Ahelyett, hogy ennek útját állnák, hogy az illegális betolakodók kitoloncolási mechanizmusain és Európa határainak megvédésén törnék a fejüket, a nyugati fejesek a rengeteg fiatal férfi migráns mellett érkező viszonylag kevés muszlim nővel keménykednek.

A burka a muzulmán emberek nagy része szerint a Korán és az összegyűjtött hagyományok (ún. hadísz) értelmében a nők nyilvánosság előtti szerény viselkedését tükrözi, jelképezi. Tehát gyakorlatilag egy ártalmatlan vallási tárgyról beszélünk.

Felmerül még egy kérdés: a tilalom bevezetőinek, akik nem tudják elviselni a burka látványát, miért tetszetősebb például az utcákon és parkokban (ahol ugyebár gyermek is tartózkodnak) vonagló, egymást lesmároló, közerkölcsöt sértő aberráltak látványa?

Talán ezen is érdemes lenne elgondolkodni.

Hasonló hírek