Anyaország 

Egy homoszexuális prosti is becsületesebb, mint a Fidesz?

Tavaly ősszel nagy port kavart fel Magyarország politikai körein belül a transzvesztita Terry Black, egykori pornószínész hatalmas hazusága, amikor a TV2-nek azt nyilatkozta: homoszexuális orgiákon vett részt Vona Gáborral.

Most azonban kiderült, hogy a Fidesz-féle média eredetileg más szájába szerette volna adni a rágalmakat – de úgy tűnik, a homoszexuális prostituáltban is több tisztesség volt, mint bennük, mert visszautasította az ajánlatot – írja az Alfahír.

Takács Milán Gagastar Milán néven ismert az ask.fm-en, és a Facebookon. Ám ennél is jóval nagyobb hírnévre adódott lehetősége, ha hajlandó let volna azt hazudni, hogy szexuális viszonya volt a Jobbik elnökével. A vállaltan prostituáltként dolgozó fiú a Facebookon írt hamarosan induló tévés műsoráról, s a bejegyzésben, mintegy mellékesen megjegyzi azt is, hogy „szerepelhettem vna a Vona Gabor meleg botrany ugy eredetileg nekem szantak es lehet durrant volna de nem minden aron mar.”

Persze akár ki is találhatta ezt a történetet, hogy felhívja magára a figyelmet. Csakhogy ennek több mint fél évvel a már régen lecsengett kamuhír után nem sok értelme lenne, nem beszélve arról, hogy Gagastar Milán eddigi működése során soha nem adta tanúbizonyságát semmilyen politikai érdeklődésnek. (Ellentétben Terry Blackkel, aki számos alkalommal kifejtette a Jobbikkal szembeni ellenérzéseit, és egy rövid életű pártot is alapított.)

A fiú a 444.hu-val közölte: egy politikai lap kereste meg azzal, hogy Vona Gábor szerepelt-e a kuncsaftjai között? Megmondta nekik, hogy nem, de ezt elintézték annyival, hogy „nem baj, de mi lenne, ha azt mondanánk?”

Milán végül nem vállalta a piszkos munkát, amit pedig bizonyosan nem ingyen kértek tőle. És ezzel bizonyítást nyert, hogy adott esetben még egy homoszexuális „örömfiú” is tiszteségesebb lehet, mint a Fidesz médiaprostijai.

(Címlapkép: Youtube/ParkInZone Studio)

Hasonló hírek