Egyéb 

A Fidesz szerint az Otpor segítségével készül őszi zavargásokra az ellenzék

„Soros támogatásával zajlik egy felkészülés a polgári engedetlenségre, ami könnyen erőszakos zavargásokba csaphat át, mint Szerbiában és Macedóniában. Azok a külföldiek, akik Magyarországra érkeznek előadásokat tartani polgári engedetlenségről, Szerbiában és Macedóniában utcai zavargásokba torkolló akciókban vettek részt.”

Ezt mondta Rogán Antal miniszter szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ami az eddigi legkonkrétabb utalás volt arra, hogy mire gondol a Fidesz, amikor „külföldi erők által szervezett” utcai zavargásokra számítanak ősszel. Rogán azt is elmondta, olyan ember jön előadást tartani, aki könyvet is írt a polgári engedetlenségről. Bár nem mondta ki a nevét, ez alapján már erősen valószínűsíthetjük, kiről van szó.

Csütörtökön ugyanis a Közös Ország Mozgalom színpadán, az Agorán tart előadást Srđa Popović, az Otpor (Ellenállás) nevű egykori szerb ellenzéki szervezet tagja, aki Útmutató a forradalomhoz címmel könyvet is írt az erőszakmentes ellenállásról, és aki az utóbbi években rendszeresen tart képzéseket hasonló aktivistáknak a világ legkülönfélébb részein.

Hasonló hírek

  • Alcatraz

    Rohadjon ki a lelke sorosnak.Hogy nem tud má megdögleni a vén szarházi.Pezsgőt nyitok ha 1x kipurcan.Remélem megkeserüli a szavazatokat is ami most megy ellene.

    • Jozsef Vörös

      Rohadjon meg a Ffidesz és az ő seggnyalói