Szerbia 

„A Pink nem televíziós csatorna, hanem a haladók pártközlönye”

Az Oltárajtó (Dveri) Mozgalom közleménye szerint a hatalom kezében lévő Pink TV bukása egyenlő lehet a haladó párt bukásával is.

Amint közölték, megengedhetetlen, hogy a nemzeti frekvenciával rendelkező televízió ezzel a kiváltságával visszaélve sárba tiporja a morális értékeket, illetve, hogy eszközökben nem válogatva, folyamatosan támadja a hatalmi párt politikai ellenfeleit.

Ezért a Pinktől el kell venni a nemzeti frekvencián való sugárzás jogát, meg kell szüntetni a reality műsorokat, illetve mindazt a szennyet, amelyet ezen a csatornán tárnak a nézők elé – hangsúlyozták az Oltárajtó sajtószolgálatától.

Emlékeztettek arra is, hogy a mozgalom szeptember 16-ára tiltakozó gyűlést szervez az említett tv-csatorna székháza előtt, ettől pedig (véleményük szerint) a haladók különösen tartanak, hiszen, mint közölték, ez a médium

„a haladó rezsim legfontosabb agymosó eszköze, ezért minden eszközzel védi azt”.

Külön kitértek Željko Mitrović, a csatorna tulajdonosának „kétes üzelmeire”, amelyeket  véleményük szerint az egykori zenész éppen a haladó rezsim támogatásával tudott véghezvinni.

(Srbin.info és az Oltárajtó közleménye nyomán, a fotót a memor.blog.rs oldalról kölcsönöztük)

Hasonló hírek