Délvidék Kiemelt 

Bunford Tivadaron, a VMSZ szabadkai elnökén röhög a magyar internet

A magyar közösségi média egyik legfeltörekvőbb alakja csinált viccet a VMSZ politikusából.

Ha a magyar érdekképviseletben nem is ért el sokat a VMSZ, de legalább elmondhatják magukról, hogy már majdnem akkora internetes mém lett belőlük, mint a kispiaci “embejméretű szalmazsákból”.

A Vágvölgyi Noémi nevű Facebook oldalról korábban úgy írt az anyaországi média, mint a legjobb dolog, ami a magyar internettel történhetett 2017-ben. A Tibi atyához vagy épp a Trollfocihoz hasonló vicces tartalmakkal szórakoztató oldal gyorsan felívelő pályán van.

Már közel 150 ezres rajongótábor követi Vágvölgyi Noémit, akinek a bejegyzései nyomán az ismert magyar dalszövegíró és producer Pixa is egy dalt szerzett, a “hajadismijen” szlogenjére épülő bulihimnuszt. A slágergyanús dal videoklipje alig két hét alatt megközelítette a milliós nézettséget a legnagyobb videómegosztón.

Vágvölgyi Noémi oldala nem kímél senkit, így nem úszta meg Bunford Tivadar, a Vajdasági Magyar Szövetség szabadkai Városi Szervezetének elnöke sem, akinek az alacsony termetén viccelődött.

A mélynövésű politikust simán lehobbitozó kép még szeptemberben került ki az internetre, azóta közel háromezren like-olták.

Zsákos Bunford a megyéből egyébként pénteken 2,4 millió eurót kapott a magyar államtól, így akár még jogosan is nevezhetjük őt a délvidéki magyar nemzet “drágaságának”.

Hasonló hírek