Szerbia 

Nem vicc: Dačić törökül énekelt Erdogannak (+ videó)

Aleksandar Vučić beiktatási ceremóniája (parádéja)  után Ivica Dačić szerb kormányfő-helyettes, külügyminiszter ismét nyilvánosan énekelt, ezúttal Recep Tayyip Erdogan török államfőnek.

Mint arról a You Tube-ra feltöltött felvétel tanúskodik, a szerb külügyér  vacsora közben mikrofont ragadott és török nyelven elénekelte az Oszmán aga című dalt, az Erdogannal együtt vacsorázó Aleksandar Vučić mindvégig  szakadt a nevetéstől.

Dačić „fellépése” rengeteg embernél kivágta a biztosítékot: a kommentelők elárasztották véleményükkel  a Twittert.

„Szégyen fogott el, nem hiszem el, amit látok”, „Udvari bolond”, „Esztráddiplomácia – tetten érve a diplomáciai gyakorlat új modellje”, „Ez az ember szégyenbe hozott minket”, „Kissé butaság volt ez, mivel külügyminiszter, emiatt illetlenség”, „Blamázs”, „Jókat nevettetek Tómó táncán. Ehhez mit szóltok? :D”

Később megjelent egy másik videó is, amelyen Dačić a Mijacka című dalt énekli. A végén borravalót kapott az egyik vendégtől.

Kapcsolódó: – Blamázs: Dačić autogramot kért Trumptól (+ videó)

– Dačić csapta a szelet a leszbikus kormányfő barátnőjének? “Kár, hogy egy ilyen jó csaj nem a férfiakat szereti!”

 

Hasonló hírek

  • Alcatraz

    Ennyire lealacsonyodni jaj jaj. Törökökkel való cimboráskodásból semmi jó sem származott az elmúlt évezredekben és most sem lenne-lesz jobb a helyzet. Szeme sem áll jól ennek a bajuszos kapuccsinó vezérnek.