Anyaország 

„Nagy Bandó András lebuktatta a fideszes hazudozót”

Volner János, a Jobbik Magyarországért frakcióvezetője Facebook-os bejegyzésben közölte, hogy az anyaországi Nagykőrösön ismét megdőlt a fideszes hazugsággyár.

„Ahhoz már sajnos kénytelenek voltunk hozzászokni, hogy a fideszes vezetésű önkormányzat évi 50 millió forintból(!) fenntartott ingyenes újságjában alpárian hazudoznak, ellenzékieket mocskolnak és folyamatosan nyomják a kormánypárti propagandát.

Most a népszerű humorista, Nagy Bandó András buktatta le a gátlástalan hazudozók egyikét.

A magát megnevezni nem kívánó fideszes aktvista csúsztatásokkal teli levelei azért íródtak, hogy eláztassák a Jobb Nagykőrösért elnevezésű értelmiségi tömörülést, akik között több párt szimpatizánsa is fellelhetőek, de kétségtelen, hogy nem fideszesek. Így a kormánypártnak gyakorlatilag saját magát sikerült eláztatnia ezzel.

A személyemet ért támadás mögött pedig valójában egy 700 millió forintos gazdasági érdek húzódik. Az az úgynevezett csatornaügy, melyről már többször is beszámoltam oldalamon. Itt konkrétan az a kérdés, hogy a Vízközmű Társulatban visszaosztható forrás, mely az embereknek járna, valójában kihez kerül? A lakossághoz, vagy fehér galléros bűnözők zsebében köt ki?

A nagykőrösi családok ugyanis csak a befizetéseik egyik felét kapták vissza. Annak ellenére, hogy közbenjárásomra Lázár János egyértelműen elmondta, az állami támogatások miatt a lakosságnak egy fillérjébe sem került a beruházás.

Mivel a nagykőrösi csatornázás kivitelezése a polgármester rokoncégéhez kapcsolható, ezért a cégnek tisztáznia kell, hogy van- e köze a lakossággal szemben kialakult elszámolási problémához illetve a kialakult kommunikációs háborúhoz” – olvasható Volner János bejegyzésében a Facebookon.

Nagy Bandó nyilatkozatát itt olvashatja el.

(A képen az ismert magyar humorista, Nagy Bandó András)

Hasonló hírek