Kiemelt Szerbia 

Az egyik legbizarrabb szerbiai krimi történet: orálisan kielégítette a nyugdíjasokat, közben “kihalászta” a járandóságukat a zsebükből

Minden hónap 10-én és 25-én a posta előtt leste a potenciális áldozatait, akik általában az említett napokon veszik fel a járandóságukat. Miután kiszemelte a szerinte alkalmas nyugdíjast, diszkréten felajánlotta neki, hogy kisebb összeg fejében orálisan kielégíti.

A kelet-szerbiai Bor városában élő 26 éves A. Š.-ről van szó. Ajánlatát meglepően sok idős férfi elfogadta.

A községházával szembeni parkban történő együttlét során a nő a szabad kezével kihúzta az “extázisban” levő nyugdíjas nadrágzsebéből a jövedelmét tartalmazó pénztárcát, majd elfutott. Ez az egyszerű stratégia szinte mindig bejött.

Előfordult, hogy egyik-másik átvert nyugdíjas olykor a tolvaj után eredt (volna), de a letolt nadrágja miatt elesett. Egyiküknek ily módon eltört az orra, a másik kézsérülést szenvedett.

Nem lehet pontosan tudni, hány nyugdíjas férfi járt porul, de az biztos, hogy a rendőrséghez fordulóknál sokkal többen “szívták meg”, csak szégyellték jelenteni azt, ami velük történt.

Az egyik idős kéjenc azonban a mobiltelefonjával megörökítette a nőt aktus közben, majd “forgalomba helyezte” a felvételt, ami a későbbiekben fontosnak bizonyult.  

A rendőrök ugyanis egyik alkalommal előállították a rézlopáson rajtakapott A. Š.-t. Az egyik rendőr megmutatta neki az említett felvételt, és megkérdezte tőle, felismeri-e magát rajta. A nő bólintott, majd “felajánlotta a bájait a biztos úrnak”, csak engedje el.

Ez azonban nem következett be. A. Š. viszgálati fogságba került.

(Blic nyomán)

Hasonló hírek