Anyaország Kiemelt 

„Magyarországot Orbán Viktortól kell megvédeni!”

A Fidesz vasárnapi XXVII. tisztújító kongresszusán újraválasztották Orbán Viktort a Fidesz elnökének. Erre reagált Vona Gábor, a Jobbik ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje. Az alábbiakban az ő szavait idézzük.

„Orbán Viktor kongresszusi beszédét bármelyik kiégett pártállami vezető elmondhatta volna, aki magát rögeszmésen hol Magyarország, hol egész Európa megmentőjének akarja láttatni, és aki megtagad mindent és mindenkit, aki nem ért egyet az állampárttal.

Orbán nem Magyarországért aggódik, hanem kizárólag a saját hatalmáért: a XX. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit, a társadalom döntő többségét kitevő kormányváltó szavazókat ugyanakkor példátlan módon megtagadta, ezzel is bizonyítva, hogy nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni.  

Az ő képviseletükre sem alkalmas az, aki letagadja a növekvő szegénységet, aki nem beszél az elvándorlásról, az egészségügyről, oktatásról, a mindent megnyomorító korrupcióról, és aki elhallgatja, hogy eddig egyedül a Fidesz telepített be 20 ezer migránst a kötvényekkel Magyarországra, senki más, de még azon is nyerészkedtek.

Orbán Viktor tovább mélyítette az árkot magyar és magyar között.

Hallhattuk, hogy Orbán Viktor még 70 évesen is miniszterelnök akar lenni. Ha rajtunk múlik, fél év múlva sem lesz az. A Jobbik legerősebb ellenzéki pártként a 2018-as választásokon nemcsak bevándorlástól, de Orbán Viktortól is meg fogja védeni Magyarországot” – hangsúlyozta Vona Gábor.

Hasonló hírek

  • Alcatraz

    Ez a vona lassan röhejesebb lesz mint gyurcsány. XD