2017, április 28, péntek
   
Betűméret

Ószerbia

"Új balkáni háború küszöbén? Mindenki mindenki ellen?"

Bővebben...A belgrádi amerikai nagykövetség minap állítólag jelentést kapott a CIA ügynökeitől, amelyben az áll, hogy a balkáni helyzet pattanásig feszült. Jóformán idő kérdése, mikor kezdődik meg a "Nagy-Albánia projektum" megvalósítása, amely véres regionális háborúhoz vezethet.

Albánia összehangolt támadásra készül Szerbia, Macedónia és Montenegró ellen. Ezt az offenzívát a horvátok és a bosnyákok gyorsan kihasználják majd a Boszniai Szerb Köztársaság lerohanására.

A görögök, akiket szintén veszélyeztet a "Nagy-Albánia projektum", Szerbia segítségére sietnek, csakúgy mint a bolgárok.

   

BOTRÁNY: Átigazolt a haladók közé – államtitkári poszttal jutalmazták

Bővebben...Április 20-án a szerb kormány felmentette tisztségéből Gordana Predić oktatásért felelős államtitkárt, a helyére Marko Milenković került.

   

Már a Vučićra szavazók is ellene tüntetnek

Bővebben...Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke, miniszterelnöke és mindenható feje ismét jobb életet ígért a polgároknak. Ez, mint ahogy azt már „megszokhattuk”, hamarosan be fog következni – legalábbis az ő színjátékában. A legutóbbi ígéret szerint az év végéig.

   

Egy kijelentés, amely felborzolta a kedélyeket: "Az én elnököm nem Vučić, hanem Rama"

Bővebben...Mint már beszámoltunk róla, Jonuz Musliu, az Albán Nemzeti Tanács elnöke, aki egyúttal Bujanovac polgármestere, kijelentette, a dél-szerbiai albánok támogatják az albán nép teljes egyesítésének tervét. Álláspontja szerint ebből a projektumból a Preševo-völgyi (Bujanovac, Preševo, Medveđa) albánok semmiféleképpen sem maradhatnak ki.

Musliu azóta ennél is tovább ment, ugyanis azt nyilatkozta, az ő elnöke nem Aleksandar Vučić, hanem Edi Rama (aki egyébként albán miniszterelnök). Rama korábban azt mondta, minden albán érdekeit képviseli, attól függetlenül, hol élnek.

   

1. oldal / 1381

A nap idézete

"Bármit is hoz a jövendő, kérve kérek minden magyart, aki e névre méltó és akár otthon szenved némán az idegen uralom alatt, akár kiüldözötten keres magának és családjának fedelet, meg falatot széles e világon: temessen el minden pártviszályt és személyes perpatvart és csak egyetlen egy célra vesse tekintetét, fordítsa minden erejét és csakis ezért dolgozzék, meg imádkozzék. Ez a cél mindnyájunk közös, szent célja: Magyarország felszabadítása."

/Horthy Miklós kormányzó/

 

Utolsó hozzászólások

 • Franz Lutzy Franz Lutzy 2017.04.27. - 07:36
  einsteini (melléknév)

  Bővebben...

   
 • Totyesz Totyesz 2017.04.26. - 21:58
  Franci látom megoldottad az univerzum keletkezésének Einsteini kérdését! Szerintem Nobel dijjra ...

  Bővebben...

   
 • Franz Lutzy Franz Lutzy 2017.04.26. - 10:55
  strucc

  Bővebben...

   
 • anti migráncs anti migráncs 2017.04.26. - 09:53
  Ez így igaz !!!!!! Tudjuk ki támogatja ezt a legjobban, ki az aki kezdettől fogva a migránsokat védi ...

  Bővebben...

   
 • Miskolczi József Miskolczi József 2017.04.26. - 09:03
  A szerző kissé tévúton jár. Az eset nem valamely temetkezési magánvállalatba n történt, hanem az ...

  Bővebben...

Bejelentkezés:

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

EU Cookie Directive Module Information