Egyéb Kiemelt 

Dér Heni szerint ő volt a csantavéri iskola “deszkája”

A délvidéki énekesnő sokáig nem tudta elfogadni a külsejét, mostanra azonban rájött, mennyire vonzónak tartják a férfiak, és semmi pénzért nem műtettné meg magát.

Bár Heni köztudottan évek óta rengeteg időt tölt az edzőtermekben, és minden megtesz azért, hogy tökéletes formában tartsa magát a fellépésekre, a közösségi oldalain mégis rendre megtalálják kritikusai kisebb mellmérete miatt.

A bántásokkal kapcsolatos érzéseiről a Borsnak nyilatkozott az énekesnő:

„Évek óta ezt hallgatom: Heni, hol hagyta a mellét?, minek vesz fel melltartót?, három számmal nagyobb a melltartója, mint a melle, miért nem takargatja in­kább?”

Bár az ilyen jellegű odaszúrások minden nő önérzetét megrendítenék, Heni mostanra megtanulta kezelni az ilyen jellegű beszólásokat, különösen azért, mert egy idő után rájött, hogy így is megfordulnak utána a férfiak.

„Tinikoromban volt idő, hogy zavart. Kit ne zavart volna, hogy az iskola deszkája? Nem éreztem magam jó csajnak, de ez nem tartott sokáig. Rájöttem, hogy engem kis mellel is dögösnek tart a külvilág, és az is vagyok. Akkor meg minek nagyobb mell?”

A gyönyörű zenész fontosnak tartja a természetességet, illetve azt, hogy amit megnéznek rajta, azért ő dolgozott meg. A szórakoztatóiparban eltöltött évei után pedig mostanra tisztában van azzal, hogy soha nem felelhet meg mindenkinek.

„De nem is akarok már, ugyanis nem attól leszek szép vagy sikeres, hogy 800 köbcentit csináltatok magamnak, és tucatnő leszek, hanem attól, hogy elfogadom, szeretem magam, az adottságaimból, a genetikámból kihozom a maximumot. Rengeteget edzek, formálom magam, de nem orvosok és szike által, hanem saját erőből” – mondta.

Heni magabiztosságáról mi sem árulkodik jobban, mint az, hogy ma már motivációs tréninget is tart tiniknek, akiknek jó példa lehet az ő története:

„Rengeteg gyerek önbizalom-hiányos, szorong, többek közt a külseje miatt, és mindig mondom nekik, hogy én is megcsináltathatnám a mellemet, de nem teszem. Mert elfogadtam magam, és azt, amivel a jó isten megáldott. Nem a paramétereink lényegesek, hanem a kisugárzás” – zárta gondolatait. (Bors és Blikk nyomán)

Hasonló bejegyzések