Délvidék Kiemelt 

FOTÓ: Ezek a „fiatalok” verték agyon a magyar fiút Törökkanizsán!

Mint ahogy portálunk is megírta, a rendőrség őrizetbe vett négy személyt, miután Törökkanizsán brutálisan agyonverték a 18 éves Barna Martint. Az eset talán sohasem került volna nyilvánosságra, ha Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány elnöke és alapítója nem számolt volna be a Facebookon az esetről, kifejezve felháborodását amiatt, hogy Szerbiában senki sem tud erről a kegyetlen gyilkosságról.

Martin holttestét szeptember 18-án találták meg a törökkanizsai parkban. A boncolás kimutatta, hogy az áldozat májszakadást szenvedett el, halálát a has jobb oldalát ért ütés okozta.

Gyilkosság gyanújával a rendőrség letartóztatta a 19 éves Miloš Dimovićot, a 18 éves Jovan Dimovićot, valamint két kiskorú személyt,  akik a gyanú szerint  agyonverték a 18 éves Barna Martint. A belgrádi médiumok szerint a négy cigány közül hárman édestestvérek.

Német Nándor, a meggyilkolt fiatalember nagyapja az RTS-nek nyilatkozva elmondta, hogy unokáját már korábban is bántalmazták a letartóztatott „fiatalok”.

„Előző éjszaka szintén bántalmazták, egy hónappal ezelőtt is megverték. Akkor annyira megverték, hogy kórházba került, ahol varrni kellett a fejét és a fülét”

 

– mondta a szerencsétlen fiú nagyapja, majd hozzátette, hogy értesítették a rendőrséget, de mindhiába, a rendőrség nem tett semmit.

Nemet Nandor deda ubijenog Martina

Német Nándor

„A rendőrség kijött, és jegyzőkönyvet vett fel az esetről, hogy az unokám egyáltalán nem volt bűnös, hanem ők, ám további intézkedés nem  történt”

– mondta.

Jurić Facebook-bejegyzése alatt a hozzászólók közül sokan azt írták, hogy a gyilkosság elkövetőit problematikus személyiségként tartják számon  Törökkanizsán, akik folyton zaklatták, bántalmazták kortársaikat, de az idősebb polgárokat is.

Miloš Dimović

Marijan Dimović

Jovan Dimović

https://www.dnevnik.rs/sites/default/files/styles/single_article_main_image/public/2019-09/9-park-knezevac.jpg?itok=d8znz0t5

A rendőrség csak akkor tett valamit, amikor már késő volt.

Vajon ki fog felelni a mulasztásért és a tétlenkedésért?

 

Hasonló bejegyzések