Kiemelt Szerbia 

A határőrség vezetője azt állítja, szó sincs a migránsok betelepítéséről, Vučić pedig velük oldaná meg a népszaporulatot (+videók)

Miljan Stanojević, a szerbiai határőrség vezetője kijelentette: a migránsok titkos és tervszerű betelepítéséről szóló híresztelés nem más, mint egyes médiumok és politikusok manipulációja.

Bárcsak úgy lenne. A fenti nyilatkozatnak azonban ellentmond Aleksandar Vučić nyílt szándéka, hogy közel-keleti és afrikai migránsokkal oldja meg a népszaporulat problémáját.

Nem holmi ferdítésről vagy téves értelmezésről van szó, hiszen ezt Vučić egy az egyben kimondta, amiről az alábbi videófelvételek is tanúskodnak.

Mint mondta, “a hazaqi és külföldi szakemberek által elvégzett elemzések azt mutatják, hogy 2028-ig, de legkésőbb 2030-ig a szerbiai migrációs mérleg nulla lesz, ami azt jelenti, hogy kiegyenlítődik a országból elvándorló polgárok és a migránsok száma, míg a 2030. év után több lesz a bevándorló, mint az elvándorló. Ez egy olyan tényező, ami hozzájárulhat Szerbia megmaradásához.”

Tehát ezt nyilatkozta (szó szerint) a szerb elnök (lásd az első videót). Hozzáfűzte, hogy

“Szerbia már 2-3 év múlva kénytelen lesz munkaerőt importálni.”

Másik alkalommal közölte, hogy nem fél a migránsoktól, mint mások, akiket nem ért.

“Egyesek okosan cselekedtek, mint például Angela Merkel, aki emiatt is a modern Európa egyik legnagyobb vezetője”, mondta Vučić, aki szerint Németország Merkel bölcs politikája nélkül a következő 30 évben 15 millió lakos nélkül maradna. A munkaerőről és a gazdasági növekedésről nem is beszélve.” (lásd a második videót)

Most akkor kinek higgyünk: a határőrség vezetőjének vagy a szerb elnöknek?

Félő, hogy Vučić komolyan gondolta, amit mondott. A Délvidék migránsok általi megszállásából is erre lehet következtetni.

(dnevnagazeta.com nyomán, fotó: koreni.rs – régebbi kép)

VUČIĆ: Mlade koji napuštaju Srbiju ćemo zameniti migranti

PODELITE SA PRIJATELJIMA: Tok misli našeg predsednika "Mladi odlaze, briga me zameniću ih migrantima"… Mi imamo predlog, hajde da zadržimo mlade, da ih zaposlimo i dignemo natalitet, a granice neka ostanu zatvorene, ako mogu Mađari, Finci, Japanci, Poljaci, Slovaci… nismo mi valjda toliko nesposobni kao država da neumemo da stimulišemo prostu reprodukciju.

Közzétette: Pokret za slobodu i nezavisnost – 2018. március 18., vasárnap

 

Vučić: Migranti će dići natalitet Srbiji

Za koga Vučić očekuje da će migranti glasati, za njega ili one koji su protiv ileglane migracije i trgovine ljudima? Samo pitamo za mišljenje onako logički.

Közzétette: Pokret za slobodu i nezavisnost – 2019. július 12., péntek

Hasonló bejegyzések