Délvidék Kiemelt 

VIDEÓ: Választási csalást követett el a VMSZ Palicson?

„A Szövetség Szerbiáért  feljelentést tett a palicsi  helyi közösség titkára,  Bognár Tibor ellen  azon megalapozott gyanú miatt, hogy 2020. június 21-én 20:00-21:30 óra között a palicsi Miroslav Antić Általános Iskolában, a 71-es számú szavazóhelyiségben,  tudatában tettének, engedély nélkül megváltoztatta a szavazatok számát azzal, hogy szavazatszámlálás közben  hozzáadott nem létező szavazatokat“ –  állítja a Szövetség Szerbiáért elnevezésű tömörülés.

„Ugyanis aznap  köztársasági, tartományi és önkormányzati választásokat tartottak Szerbiában. A szavazás befejezése után  Szabadkán,  a 71-es számú szavazóhelyiségben  (a palicsi Miroslav Antić Általános Iskolában) megkezdődött a szavazatszámlálás. Ezután megjelent a gyanúsított Bognár Tibor, és jogosulatlan személyként belépett a a szavazatszedő bizottság helyiségébe, és átvette a szavazást, saját szándéka szerint diktálta a számokat, amit  a szavazatszedő bizottság elnöke megengedett  neki. A feljelentéshez tárgyi bizonyítékként egy videofelvétel lett mellékelve, amelyen Bognár Tibor látszik a bűncselekmény elkövetése közben“

 

– állítják.

„Ha a „Közép-európai” Szabadkán, a „Közép-európai” Palicson a voksokat úgy számolták, mint Észak-Koreában, akkor nem nehéz elképzelni, hogyan zajlottak Szerbia egész területén az úgynevezett  választások, amelyeket a Szerb Haladó  Párt tagjai bonyolítottak le“.

 

– olvasható a tömörülés közleményében.

Palicson a VMSZ kapta a legtöbb szavazatot a június 21-ei választásokon.

A VMSZ megfélemlítéssel, műbalhéval is szavazatokat akart szerezni | Délhír Portál

Mit érsz a VMSZ-nek, ha magyar vagy a Délvidéken? Elmondom: semmit! Pontosabban: egy szavazatot! Még pontosabban: egy számot, egy adatot. (JRV után szabadon) A jelek szerint a VMSZ a legpiszkosabb, legmocskosabb trükköktől sem riad vissza a hatalom megszerzése érdekében, a legalacsonyabb szintre süllyedve minden eszközt megengedett magának, etnikai feszültségek szításával is félelmet keltett a jóérzésű magyar emberekben néhány szavazat kedvéért.

Hasonló bejegyzések