Délvidék Kiemelt 

Délvidéki rangadóval kezdi idei menetelését a TSC

Szabó Zoltán bízik benne, hogy megismételhető a Topolya tavalyi nagyszerű szereplése, az európai kalandhoz szerencsére, a jó bajnoki szerepléshez egy kis időre és rutinra lesz szüksége a TSC-nek.

Nem akármilyen meccsel kezdi meg a 2020/21-es Super Liga-szezont a Topolya: a szerb első osztály első fordulójában egyből délvidéki rangadót rendeznek, a TSC – továbbra is nézők nélkül, és a zentai albérletben – a Vojvodinát fogadja az első fordulóban.

„A Vojvodina elleni meccsek mindig kiemelten fontosak a szurkolóinknak, ezért egyrészt jó, hogy velük kezdünk, másrészt viszont rossz, hogy nem élvezhetjük a Blue Betyars támogatását”

 

– mondta Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője.

„Általában jó meccset játszunk a Vojvodinával, és erre most is jó esély van. Egyik csapat sem változott sokat, a legjobb játékosok nálunk és náluk is maradtak, bár ellenfelünk kapusa, Emil Rockov a MOL Fehérvárhoz szerződött. A Vojvodina formájáról nem tudok nyilatkozni, mi készen állunk, bár persze ilyenkor mindig az az ember érzése, hogy ha lenne még pár napja, tudná mire használni”

 

– mondta mosolyogva Szabó.

Szabó Zoltán

„Rangadóval kezdeni kétélű fegyver, ahogy a győzelem komoly lendületet adhat, úgy a vereség visszavetheti a fiatal csapatomat, de nagyon bízom benne, hogy sikerül győznünk. Kemény meccs lesz, a Vojvodina tavaly harmadik lett, és megnyerte a Szerb Kupát. Mindent bele kell adnunk, ha le akarjuk győzni.”

 

(molcsapat.hu nyomán)

Hasonló bejegyzések