Kiemelt Szerbia 

„Egyetemisták is jobban kezelnék a covid-krízist, mint a jelenlegi válságstáb”

A direktno.rs portál felveti a kérdést: vajon milyen kritériumok alapján választották meg a szerbiai válságstáb tagjait, akik a koronavírussal intézkedésekről hoznak döntéseket.

A kérdés jogos, hiszen a stáb tagjainak jelentései hazugságra utalnak, kerülik a konkrét válaszokat az újságírói kérdésekre, sokat beszélnek, de semmit sem mondanak, ezenkívül egymás között sincsenek összhangban, sőt némelyikük között gyakran parázs vita folyik,.

Így például Predrag Kon és Branimir Nestorović között súlyos (korábban is fennálló) ellentétek teszik hiteltelenné az egész stáb által meghozott, a legtöbb esetben értelmetlen és felesleges döntéseket.

A furcsaságok közé tartozik az is, hogy Darija Kisić Tepavčevićet is a válságstáb tagjai közé sorolja a média, sőt ő maga is így aposztrofálja magát, holott nem az. Ennek ellenére az orvosokat alkalmatlannak nevezi, holott ő maga a legalkalmatlanabb, ezenkívül gyanús üzleti ügyek is övezik tevékenységét, amelyeknek természetesen semmi köze a covidhoz.

Nos, ilyen válságtörzs „próbálja” megoldani az országban a vírus terjedését: teljesen felesleges, sőt az egészséges polgárok számára káros intézkedések alkalmazásával.

(direktno.rs nyomán) 

Hasonló bejegyzések