Kiemelt Szerbia 

Állatgyógyszerrel gyógyítatta az embereket a haladó párti igazgató

A rendőrség őrizetbe vette Vladica Stanojevićet,  a kragujevaci Mala pčelica (Kisméhecske) nevű,  értelmi fogyatékosokat gondozó intézet haladó párti igazgatóját, aki a gyanú szerint állatgyógyászati készítményt adott az embereknek. Rajta kívül őrizetbe vették az intézet orvosnőjét is, aki lelkiismeretlenül kezelte a gondozottakat.

A helyi sajtó szerint a kragujevaci  értelmi fogyatékosokat gondozó intézetben megjelent a rüh, amitől sokan megfertőződtek . Vladica Stanojević igazgató állítólag el akarta tussolni az esetet, oly módon, hogy utasítást adott az intézet orvosnőjének, hogy a betegeket Medimectin  gyógyszerrel kezelje.

A Medimectin gyógyszer  szarvasmarhák, sertések és birkák  kezelésére javallott, tüdő-férgek, rühatkák és tetvek ellen. Ezt a gyógyszert azonban semmilyen módon nem szabad adni az embereknek, mert veszélyes lehet  az egészségükre. Ezen kívül korrupciós vádakkal is sújtják az igazgatót.

Nem számít titoknak, hogy politikai leszámolás zajlik a Szerb Haladó Párt kragujevaci szervezetében. Ahogy portálunk is megírta, Radomir Nikolić Kragujevac polgármestere, a Szerb Haladó Párt alelnöke, Tomislav Nikolić egykori szerb elnök fia már régóta konfliktusban van Vladica Stanojevićtyel. Áprilisban például Nikolić kiásatott egy holttestet, hogy rossz színben tüntesse fel ellenfelét.

(N1 nyomán)

Tomislav Nikolić fia kiásatott egy holttestet, hogy rossz színben tüntesse fel ellenfelét | Délhír Portál

Radomir Nikolić, Kragujevac polgármestere, a Szerb Haladó Párt alelnöke, Tomislav Nikolić egykori szerb elnök fia elrendelte a kragujevaci Mala pčelica (Kisméhecske) nevű, értelmi fogyatékosokat gondozó intézet elhunyt gondozottjának exhumálását, hogy bebizonyítsa, hogy koronavírusban halt meg és ezzel rossz színben tüntesse fel párttársát, Vladica Stanojevićet, az intézet igazgatóját – írja a Blic.

 

Hasonló bejegyzések