Délvidék Kiemelt 

Újvidéki balhé: Tömegverekedés, késelés, felgyújtott busz és karambol – VIDEÓ

Tegnap éjjel tömegverekedés tört ki a tartományi székvárosban, miután egy csoport fiatal megállította a városi autóbuszt, hogy összecsaphasson az azon utazó másik társasággal.

Az újvidéki verekedés addig fajult, hogy egy fiatal férfit egy éles tárgyal, feltehetően egy késsel meg is szúrtak. Azonban a vérző sérült elmenekült a helyszínről, a kiérkező mentőautó azután a fiatalt a tetthelytől távol, egy külvárosi területen a tömbházak között találták meg és látták el, lakhelye még ismeretlen.

Feltételezések szerint a verekedés nyomait igyekeztek eltüntetni a vandálok ezért megpróbálták felgyújtani a buszt is, arra égő fáklyát dobtak.  A jármű ugyan kigyulladt, de a tűzoltók megfékezték a lángokat.  Arról még nincs információ, hogy mi állhat az ügy hátterében, egyesek szerint szurkolók közötti leszámolás történt, míg mások alvilági összecsapásról beszélnek.

A dulakodásnak további áldozatai is lettek, ugyanis a tömegverekedés miatt lehúzódni kényszerült  autóbusz miatt egy autós hirtelen fékezett, ezért abba belerohant egy másik személygépkocsi. Az utasok közül többen is megsérültek, azonban állapotuk nem súlyos.

Hasonló bejegyzések