Kiemelt Világunk 

Az Amerikába menekült kínai virológus bizonyítékot akar nyilvánosságra hozni arról, hogy a koronavírust ember állította elő

Egy virológus, aki azt állította, hogy a kínai kormány eltitkolta a koronavírus kitörését, azt mondja, hogy tudományos bizonyítékot fog szolgáltatni arra vonatkozóan, hogy a vírust emberek hozták létre.

Dr. Li-Meng Yan, a Hongkongi Közegészségügyi Iskolában virológiára és immunológiára szakosodott kínai virológus azt állította, hogy

Peking jóval azelőtt tudott a koronavírusról, hogy a jelentések napvilágra kerültek volna.

Azóta kénytelen volt elmenekülni Hongkongból, félve, hogy életét veszély fenyegeti, és egy titkos helyről adott interjút a Loose Women oldalán, és kiderült, hogy a kínai kormány “eltávolított minden ról szóló információt” a kormányzati adatbázisokból.

Dr. Yan azt állította, hogy az a jelentés, miszerint a Covid-19 a vuhani állatpiacról származik, csak „ködösítés,” és azt tervezi, hogy közzétesz egy jelentést, amely bizonyítékul szolgál arra, hogy a vírus mesterséges.

Arra a kérdésre, hogy a vírus honnan származik, a tudós azt válaszolta: „A Vuhanban található laboratóriumból származik.”

Azt állította, hogy mielőtt elmenekült az országból, kitöröltek minden róla szóló információt a kormány adatbázisaiból, és társainak “azt mondták, hogy terjesszenek róla pletykákat“.

„Ez jelenti a józan észt a kínai emberek számára,” – mondta. „Tudjuk, hogy a kínai kormány alatt veszélyben vannak.”

Yan azt mondja, hogy az elsők között kutatta a koronavírust, amely Covid-19 néven vált ismertté, és azt állítja, hogy 2019 decemberének végén az egyetemi témavezetője felkérte, hogy vizsgálja meg a SARS-szerű esetek furcsa sorozatát, amely Kína szárazföldi részén robbant ki.

Orvosi és tudományos kapcsolatai révén azt állítja, hogy a drámai arányok eltussolásába botlott, de az emberek közti terjedésről szóló bizonyítékokat és azon állítását, hogy Peking szándékosan torzította a vírus eredetének részleteit, figyelmen kívül hagyták.

A halálos áldozatok számának növekedésével Dr. Yan úgy érezte, hogy erkölcsi és tudományos kötelessége figyelmeztetni, és most rejtőzködik, miután az Egyesült Államokba utazott, és attól tart, hogy életét veszély fenyegeti.

(Index.hu nyomán, a képen Dr. Li-Meng Yan)

Hasonló bejegyzések