Egyéb 

MatiPro – VW T-Roc bemutatása

A VW T-Roc az az autó, amely minden extrával fel van szerelve, úgy mint mutatós dizájn, részletgazdag, egyedi kialakítások, vagyis minden olyasmivel rendelkezik, amely garantálja, hogy nem fogjuk egyhamar elfelejteni az impozáns megjelenést és a kéttónusú fényezést sem. Utóbbi azt a különleges tulajdonságot jelenti, hogy a már meglevő színárnyalat a kocsi tetején, a visszapillantókon és az A oszlopokon egy másik színnel egészíthető ki, így biztosítva a T-Rocknak extra sportos kinézetet.

A Style típus esetében fekete, fehér, villámpiros és feketetölgy-barna metál árnyalatok közül választhatunk, míg a Sport típusnak a fekete és villámpiros fantáziaszínek adnak extra egyediséget. Ezzel a karakteres gépjárművel minden probléma nélkül kifejezheti önmagát, hiszen álmai autója nemcsak a színkeverésével, hanem sok további merész kontraszttal és stílusjeggyel segít abban, hogy igazán mély benyomást tegyen bárkire, aki csak ránéz, megnövelve ezzel a tulajdonosa imidzsét is.

A T-Roc egyszerre extravagáns és igényes, azonban a legapróbb részletek iránti elkötelezettsége és avantgárd stílusa is figyelemreméltó. A krómozott díszléc és a kupé szerűen kialakított nyújtott tetőív mellett az egyik leginkább szembe tűnőbb elem a feltűnő C-oszlop. Elsõ pillantásra is látszik, hogy mitől is tűnik olyan erősnek, dinamikusnak ez a modell: a lendületes és élvezetés vezetéshez járulnak hozzá az oldalküszöbök, amelyek szemcsés felülettel és fekete kerékjárati borításokkal, viszonylag nagy légbeömlőkkel, és ennél is nagyobb hátsó diffúzorral vannak ellátva.

A karakteres orr-rész és kifinomult oldalkialakítása is markáns, férfias, erőteljes megjelenést kölcsönöz a T-Rocnak. Hosszú a tengelytávja, így a crossover típust hosszabbnak, nyújtottabbnak láttatja vizuálisan, amit a sportos kupéformának is köszönhet.

Egy olyan modellről beszélünk, amely nemcsak nappal, hanem éjszaka is magára vonja a figyelmet, hiszen a világítása is speciális kialakítású. A nappali menetfénye az első lökhárítójában van elhelyezve (halogén égőkkel tömör vonalmotívumot alkot), illetve az index is ebbe integrálva található, így kanyarodás és sávváltás esetén irányjelzője egyedülálló jelenség. A LED fényszórót kirívó gyűrű motívum díszíti, és a hátsó világítás sem visszafogott, hiszen ugyanilyen módon LED technikával készült és különösen a Sport modell esetében extravagáns, mivel mélyvörös lámpatestek alkotják.

A 17 col perem átmérőjű Kulmbach könnyűfém tárcsák, amelyek mögül egyszer csak kibukkan a vörösre fényezett féknyereg, hátul pedig a LED technikájú mélyvörös lámpatestek és a sötétített ablakok illetve szélvédő biztosítják az erőteljes, sportos megjelenést. Ezen üvegek olyan bevonattal rendelkeznek, hogy részben elnyelik a Nap sugarait is, így az autóban ülve is érzékelhetjük a speciális fényhatásokat.

Ami az utasteret illeti: a mennyezetkárpit fekete színű, a lábtér azonban fehér, a dekorelemek vörös megvilágításúak (csodás hangulatvilágítás uralkodik), a pedálok nemesacél bevonata autóverseny-érzést kölcsönöz és a már alapkivitelben is felkínált bőr bevonatú, multifunkciós kormány a kezünk alá illeszkedik. A vezető ülés és anyósülés eredetileg Basket szövettel vannak befedve, de ha Ön mégis a Vienna bőr kárpit mellett döntene, állunk rendelkezésére! Az ülések kialakítása és a beépített, kézzel állítható deréktámla is biztosítja a határozott oldaltartást, amellyel garantáltan komfortos lesz egy hosszú utazás is.

forrás: volkswagen.hu  Több új és használtautó itt

Hasonló bejegyzések