Kiemelt Szerbia 

Megint kijárási tilalommal fenyegetőzik “Dr. Dekoltázs”?!

Közeledik az a pillanat, amikor majd rá kell venni a lakosságot, hogy elfogadja valamelyik covid-vakcinát, mint a “végső megoldást”.

Több jel arra utal, hogy a szerb rezsim és annak feje az általa kinevezett homályos múltú és legalább annyira gyanús jelenű válságstábon keresztül minden megtesz annak érdekében, hogy beadassa a polgároknak a védőltást.

“Elvégre azért kapták az eurómilliókat”, véli a szerb közvélemény egy része.

Addig sem árt ijesztgetni a népet.

Darija Kisić “járványügyi szakértő”, a törzskar egyik vezetője a Kurir TV-nek (mert immár olyan is van) nyilatkozva azt mondta,

“nem óhajt ugyan semmit sem előre bejelenteni”, de szükségesnek érzi kiemelni, hogy a kijárási tilalom akkor, amikor bevezették, teljes mértékben indokolt volt.

Ezzel közvetve arra utalt, nem tartja kizártnak – “ha azt a körülmények azt megkövetelik” – az említett intézkedés újbóli bevezetését. (Addig, amíg nem adják be vakcinát?)

A “Doktor Dekoltázsként” is emlegetett epidemiológus rossz nyelvek szerint az életében senkit sem gyógyított ki, sőt, lehet, hogy egyetlenegy kórházi beteget sem látott, mert voltaképpen csak adminisztrációval és (nem biztos, hogy hiteles) statisztikai adatokkal “operál”.

(fotó: happytv.rs)  

Hasonló bejegyzések