Délvidék Kiemelt 

Dühös délvidéki polgárok megállították a migránsokat szállító taxisokat (+ VIDEÓ)

Mindennapos jelenséggé vált, hogy a (többnyire) belgrádi rendszámú taxisok – a szerb rezsim néma jóváhagyásával – a határ közelébe szervezetten  szállítják a migránsokat, hogy onnan próbáljanak meg illegálisan Magyarország, Horvátország, illetve az Európai Unió területére jutni. A magyar és horvát hatóságok azonban  rendszerint visszatoloncolják őket, így a bevándorlók a határmenti – többnyire magyarok lakta – településeken kötnek ki.

A helyiek, úgy tűnik, megelégelték a migránsszállítás látványát. A közösségi oldalakon ugyanis megjelent egy videó, amelyen ismeretlen férfiak Apatinban autójukkal keresztbe állnak az úton, majd egyikőjük kiugrik a kocsiból és megállítja a migránsokat szállító taxisokat.

„Fordulj vissza! Nem hallod, amit mondok? Fordulj vissza! Többé nem akarlak látni Apatinban! Szégyelljétek magatokat! B.szom az anyátokat!“

 

– mondta a taxisoknak, akik ezután visszafordultak.

Az egyik leállított taxiban, amelyben öten ülhettek volna, a vezetővel együtt hatan voltak.

Az ügyben feljelentés született, de nem a migránsszállító taxisok, hanem az őket megállító férfiak ellen.

Íme a bizonyíték: A szerb rezsim taxikkal szállítja a migránsokat (+ VIDEÓ) | Délhír Portál

A belgrádi taxisok naponta szállítják a migránsokat a bánáti Módos településre, a szerb-román határra, ahol illegálisan lépnek át – derül ki Miroslav Parović videójából, aki tegnap tetten érte a migránscsempészeket. – mondta Parović. Információink szerint a taxisok Horgosra is szállítják az illegális bevándorlókat.

Hasonló bejegyzések