Kiemelt Szerbia 

„A koronavírus a legnagyobb pszichológiai kísérlet, amely az egész emberiséget érinti”

Saša Radulović, az Elég Volt mozgalom elnöke merész nyilatkozattal állt elő a világot közel egy éve „rengető” új koronavírussal kapcsolatosan.

Radulović véleménye szerint az, ami a médiában történik „az emberek napi szintű mérgezése és megfélemlítése, amely alól mindössze néhány ország kivétel”. Példaként Svédországot említette.

„Egyike azon államoknak, ahol semmilyen intézkedéseket nem vezettek be, csak tájékoztatják a lakosságot, az az ország, amely bebizonyította, hogy ennek az őrületnek, amelyet az Egészségügyi világszervezet és a globális média gerjeszt, semmi köze az egészséghez, illetve, hogy az emberek továbbra is csak a sajtót követik.”

A politikus emlékeztetett, hogy Svédországban nem kell szájmaszkot viselni, az iskolák működnek, sőt, az egészségügy sem omlott össze, európai szinten a gazdasági mutatók is romlása is a legalacsonyabb.

„Minden vírus veszélyes, ez is. Ugyanakkor az intézkedések károsabbak magától a Covidtól, fel kellene oldani őket. A média-propaganda őrületnek nincs létjogosultsága”

– hangsúlyozta Radulović.

(srbin.info nyomán)

Hasonló bejegyzések