Egyéb 

VMSZ közlemény: Csak a szelevényi csárda tulajdonosára tartozik, hogy a párttársuk lerombolta az épületet

A Vajdasági Magyar Szövetség horgosi elnöksége hivatalos közleményt adott ki a szelevényi erdőben található csárda lerombolása kapcsán.

A közlemény “érdekes módon” nem a csárda lerombolásának híre után jelent meg, hanem csak miután portálunkon megírtuk, hogy a barbár cselekedet vádlottja a VMSZ szabadkai VKT képviselője, Mészáros Attila. Igaz, erről az apró részletről a VMSZ közleménye “elfeledkezik” említést tenni, pedig ahhoz kétség sem férhet, hogy erről már napok óta tudomásuk lehetett.

A közlemény szövegét teljes terjedelmében közöljük:

Néhány napja megdöbbenéssel értesültünk a közösségi médiából, a szelevényi erdőben történt rongálásról. A horgosi VMSZ helyi szervezetének elnöksége elítéli a vandál cselekedetet! Ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy az elkövető magánterületen, magántulajdonban tett kár. Ez semmivel sem csökkenti cselekménye súlyát! Az igazságszolgáltatás előtt ismert a tulajdonos és az elkövető kiléte egyaránt, és úgy véljük innentől ez elsősorban rájuk és az igazságszolgáltatásra tartozik. Egyúttal kifejezzük reményünket, hogy az elkövető költségére mielőbb helyreállításra kerül az épület! Bízunk abban, hogy a helyreállítás befejezésére kormányunk rendezett mederbe tereli Szerbiában a migránskérdést, és a hatóságok az illetéktelen épületfoglalásokkal szemben ugyanúgy fellépnek, mint -e vandál tett elkövetőjével szemben!

A Vajdasági Magyar Szövetség horgosi helyi szervezetének elnöksége

Vagyis a VMSZ szerint nincs itt semmi látnivaló, a bűncselekmény csak a hatóságokra és a terület tulajdonosára és az elkövetőre tartozik. Szóval felejtsük is el gyorsan az egészet? Önök szerint is ennyivel megúszhatja a Vajdasági Magyar Szövetség az újabb botrányt?

Hasonló bejegyzések