Anyaország Kiemelt 

Bort isznak… Hiába a propaganda, a statisztika nem hazudik: a Fidesz ötvenezer migránst engedett be!

Lassan eléri az ötvenezret az Orbán-kormány apparátusa által 2010 óta beengedett török, afrikai és ázsiai bevándorlók száma.

Miközben a kabinet milliárdokat költ migrációellenes kampányára, a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint folyamatos a bevándorlás például Szíriából vagy Nigériából is.

Az itt élő, magukat már magyarnak valló bevándorlók azt mondják: a kormány a gazdag migránsokat szereti, propagandájával azonban őket is megbélyegzi.

1989-ben Magyarország megnyitotta kapuit Kína előtt, egyedüliként Európában kínálva nekik vízummentességet – Kis Kína Budapesten: két éve forgatta filmjét a Magyarországra bevándorolt kínai kolóniáról a Spektrum. Az idetelepülteknek már saját templomuk, bankjuk és újságjuk is van – a nyolcadik kerületi kínai negyed kicsit város a városban.

Bár az Orbán-kormány és a kormánypártok ma már az ENSZ-szel vitáznak a migrációról, a 2010-es kormányváltás óta is folyamatos a bevándorlás Magyarországra. Az Ázsiából, Afrikából és Törökországból érkezettek száma a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2016-ra megközelítette az ötvenezret. Rengetegen érkeznek Szíriából és Nigériából is.

A Fidesz valójában sohasem volt bevándorlásellenes. A migránsozást akkor kezdte el, amikor rájött, hogy ezzel politikai pontokat gyűjthet.

Eközben Orbánék csak az utóbbi pár évben a kötvénybiznisz révén, tehát pénzért 20 ezer gazdag migránst fogadtak be, továbbá titokban még 2300-an migránst (és Ukrajnából is kétes hátterű személyeket engedtek be).

(Hír TV nyomán)

Hasonló bejegyzések