Délvidék Kiemelt 

Jogerős: 6 hónap börtönbüntetést kapott a magyar fiút összeverő banda egyik tagja

November elején portálunk is több alkalommal beszámolt arról a szabadkai verekedésről, amely során a 17 éves Sz. Á.-t minden indok nélkül brutálisan összeverték.

A magyar fiú éppen színházba igyekezett barátnőjével, amikor a támadói utánaszóltak, majd olyan brutálisan összeverték, hogy kulcscsont törése keletkezett, az orvosok több öltéssel varrták össze a halántékát.

Ezután az elkövetők még az egyik szemtanút is halálosan megfenyegették. Azonban ez sem volt elég, hogy eltusolják az ügyet, amely nagy médiavisszhangot kapott. Így az ügyészség is kiemelkedő gyorsasággal járt el. Olyannyira, hogy az egyetlen nagykorú elkövetőt már el is ítélték,

Életveszélyesen megfenyegették a magyar fiú megverésének szemtanúját | Délhír Portál

Életveszélyesen megfenyegették azt a lányt, aki szemtanúja volt a csütörtökön Szabadkán megvert magyar fiú esetének – közölte a PRTV. A fenyegető üzenetet a lány egyik barátjának küldték el, aki erről azonnal értesítette a verekedés szemtanúját. Ebben az üzentben a fenyegető azt írta, hogy megöli a lányt. Az esetet azonnal jelentették a rendőrségen.

A korábban garázdaság gyanújával őrizetbe vett, 18 éves „A. K.“-t 6 hónapos fegyház büntetésre ítélték, amely ellen nincs helye a fellebbezésnek – erről az áldozat családja tájékoztatta a lapunkat.

Az elítélt A. K. további öt kiskorú elkövető társa ellen még folyik a bűnvádi eljárás.

Nem vizsgálták meg szakszerűen a Szabadkán összevert magyar fiút | Délhír Portál

Portálunk több cikket is közölt a hétvégén történt atrocitásról, amely után még a támadók fenyegették meg halálosan az eset szemtanúit. Életveszélyesen megfenyegették a magyar fiú megverésének szemtanúját | Délhír Portál Életveszélyesen megfenyegették azt a lányt, aki szemtanúja volt a csütörtökön Szabadkán megvert magyar fiú esetének – közölte a PRTV.

Related posts