Kiemelt Világunk 

Káoszt okozott az olasz vonaton egy részeg szerb, verte és szidalmazta a rendőröket

Az olasz rendőrség tegnap őrizetbe vett egy 35 éves szerb állampolgárt, aki részegen pánikot okozott a Triesztből Velencébe tartó vonaton, mondván, hogy fegyver van nála – írja a Kurir.

Az olasz média szerint a szerb férfi alighogy felszállt a vonatra, máris cirkuszolni kezdett. Az utasok szöktek tőle. Amikor a kalauz kérte a jegyet, a szerb férfi fenyegető hangon azt mondta neki, hogy jegye nincs, de azért van fegyvere.  A kalauz erre azonnal a vonaton lévő rendőrökhöz fordult. Amikor a zsaruk beléptek a kupéba, a 2 méter magas férfi felugrott és megpróbálta elővenni a fegyvert az övéből. Szerencsére a rendőrök gyorsan elvették tőle a fegyvert, amely nem valódinak bizonyult, ám óriási nehézségek árán sikerült csak előállítaniuk őt. A szerb férfi egész idő alatt ellenállt, a vasútállomáson több ütést mért a rendőrökre. Az egyik pillanatban elvesztette az egyensúlyát és a síneknél földre zuhant.

Nemsokára erősítés érkezett a helyszínre, ám a szerb lábra állt és továbbra is ellenállt az őrizetbe vételnek. Egész idő alatt verekedni akart, folyamatosan szidalmazta a rendőröket és az állomáson várakozó utasokat. A kiérkező mentősökkel is szembeszállt, akik a rendőrség segítségével alig tudták berakni a férfit a mentőautóba, és a legközelebbi kórházba szállítani.

Related posts