Délvidék Kiemelt 

Pásztor István szerint a haladók lopják a VMSZ szavazóit, de Pásztor junior ettől még szereti őket

A Vajdasági Magyar Szövetség elégedett a Szerb Haladó Párttal kialakított együttműködéssel és szeretnék ezt a jövőben is folytatni – nyilatkozta az N1 Televíziónak Pásztor Bálint

Pásztor Bálint a közelgő választásokkal kapcsolatban leszögezte, a VMSZ önállóan vesz részt a politikai megmérettetésen köztársasági, tartományi és helyi szinten is, ahol reméli, hogy felhatalmazást kapnak majd arra, hogy önálló frakciót alakítsanak majd a köztársasági parlamentben.

A VMSZ ugyan megpróbálta elhallgatni, de jelenleg a köztársasági parlamentben úgy van meg a frakciójukhoz szükséges képviselői szám, hogy a Szerb Haladó Pátból átült közéjük egy képviselő, aki anno a Šešelj féle Szerb Radikális Pártban politizált. 

Pásztor Bálint apukája, Pásztor István, a VMSZ vezetője korábban a haladókkal való viszonyukról így nyilatkozott:

“– Az előző időszakban azt látni, hogy a haladók be-betörnek a VMSZ szavazótáborába, és voksokat szipkáznak el tőlünk. Irodákat nyitnak, ami teljesen jogszerű, embereket keresnek fel, akiket megpróbálnak a saját táborukba csábítani. A VMSZ ezt látja, és senki ne gondolja, hogy – bocsánat a kifejezésért – hülyék vagyunk. De ezt a szavazóknak is látniuk kell. Aki a VMSZ-nek hátat fordít, az a szerb pártok malmára hajtja a vizet.”

Hasonló bejegyzések