Anyaorsz√°g Kiemelt 

ūüé• Szerb embercsemp√©szt fogtak el a magyar rendŇĎr√∂k

A hajd√ļ-bihari rendŇĎr√∂k elfogt√°k azt a szerb f√©rfit, aki a gyan√ļ szerint hat illeg√°lis migr√°nst akart Magyarorsz√°gon kereszt√ľl Ausztri√°ba vinni ‚Äď √≠rja a Police.hu

A Ny√≠r√°br√°ny Hat√°rrend√©szeti Kirendelts√©g munkat√°rsai 2020. febru√°r 11-√©n 11 √≥ra 30 perc k√∂r√ľl j√°rŇĎr√∂ztek, amikor megl√°ttak hat f√©rfit, akik √©pp egy aut√≥ba pr√≥b√°ltak besz√°llni, azonban ahogy √©szrevett√©k az egyenruh√°sokat befutottak egy k√∂zeli erdŇĎbe. A j√°rŇĎr√∂k igazoltatt√°k a g√©pkocsi vezetŇĎj√©t, majd elŇĎ√°ll√≠tott√°k bŇĪncselekm√©ny elk√∂vet√©s√©nek gyan√ļja miatt. Mint kider√ľlt, a 25 √©ves szerb f√©rfi hat afg√°n √°llampolg√°rt akart Magyarorsz√°gon kereszt√ľl Ausztri√°ba csemp√©szni. A magyar rendŇĎr√∂k rom√°n koll√©g√°ikkal k√∂z√∂sen, valamint a Hajd√ļ Speci√°lis Kutat√≥ Egyes√ľlet keresŇĎ kuty√°inak seg√≠ts√©g√©vel az illeg√°lis migr√°nsok felkutat√°s√°ba kezdte.

A nyomoz√≥k a szerb sofŇĎrt gyan√ļs√≠totti kihallgat√°s√°t k√∂vetŇĎen bŇĪn√ľgyi ŇĎrizetbe vett√©k √©s elŇĎterjeszt√©st tettek letart√≥ztat√°s√°nak ind√≠tv√°nyoz√°s√°ra. A Hajd√ļ-Bihar Megyei RendŇĎr-fŇĎkapit√°nys√°g embercsemp√©sz√©s bŇĪntett elk√∂vet√©s√©nek megalapozott gyan√ļja miatt ind√≠tott vele szemben elj√°r√°st.

Hasonló bejegyzések