Délvidék Kiemelt 

Egy újvidéki politikus hétvégenként titokban transzneműként szórakozik?

Újvidéken él egy férfi politikus, elvált, egy gyermek apja, aki víkendre nővé változik át.

Általában belgrádi klubokban szórakozik, ott ismerkedik meg partnereivel. Azt állítja magáról, hogy nem prostituált, nem pénzért, hanem élvezetből létesít kapcsolatokat.

A telegraf.rs portálnak nyilatkozó újvidéki politikus elegáns ruhákban, igazi férfiként jár a munkahelyére, ami valamelyik pártiroda, netán a városi közigazgatás, képviselő-testület, vagy akár a Tartományi Képviselőház is lehet.

Nem derült ki, melyik párt “sorait erősíti”, bár Délvidéken és Szerbiában is köztudott, melyik két pártra jellemzőek leginkább a különböző anomáliák, így a szexuális furcsaságok is.  

Elmondása szerint egy kollégája sem tudja, hogy transznemű, “hétvégi metamorfózisa” olyan tökéletes, hogy senki sem tudná felismerni.

Tizenhét éves korában kezdte el érezni, hogy nem igazi férfi, hogy “téves testben él”.

Mégis megpróbált normális életet folytatni, nőkkel ismerkedett, majd meg is nősült. Felesége gyermeket szült neki, családi életet élt, de nem volt boldog, ezért két évre rá elvált – meséli a transznemű politikus, aki hétvégenként a Violeta (vagy ha ne adja Isten, magyar: akkor Violetta) névre hallgat.

Mint mondta, titokban, a pártpolitikai kapcsolatain keresztül igyekszik küzdeni az újvidéki LGBT-közösség (leszbikusok, homo- és biszexuálisok és transzneműek) jogaiért.

Ebből a kis történetből is látszik, milyen bizarr titkok találhatók a közéleti kulisszák mögött.

(Alapinformáció és fotó: telegraf.rs)

A képen: “Violeta”

Related posts