Délvidék Kiemelt 

Pásztor Istvánért rajonganak a szerb felhasználók a Facebookon

Ahogyan arról portálunk is beszámolt, Pásztor István a VMSZ elnöke, (aki nemrégiben ügyes politikai pókerjátékosnak és tapasztalt választási ketrecharcosnak nevezte saját magát egy interjúban) még februárban regisztrálta magát a legnagyobb közösségi média platformon.

Most a választások után megnéztük hát Pásztor István hivatalos oldalát és annak bejegyzését, amely még a szavazásra buzdított. Azon belül is arra voltunk kíváncsiak, hogy kik azok, akik legőszintébb követői, olyannyira, hogy a szívecskés “imádom” , illetve a szíves-ölelős “ölelés” emojikkal fejezték ki elégedettségüket a politikus rajongói oldalán.

Azonban a neveket végignézve meglepődve állapíthatjuk meg, hogy bőven többségben vannak a magyar nyelvű bejegyzés alatt azok, akik nevük alapján szerb nemzetiségű rajongói Pásztornak. Ami talán az áttörő vranjei eredményeket figyelembe véve nem is biztos, hogy olyan meglepő, mindenesetre ismét elgondolkodtatásra sugall minket ez a tény is, hogy vajon mennyire hitelesen magyar párt a VMSZ?

Hasonló bejegyzések