Anyaország Kiemelt 

Orbán Viktor súlyfölöslege miatt aggódik egy Fidesz közeli civil szervezet

A magyar kormánnyal szimpatizáló és magát jobboldaliként aposztrofáló egyesület arra figyelmeztetett, hogy Orbán Viktor elhízott és ez bizony veszélyezteti az egészségét.

Levél a feleségnek címmel írt közleményt a Honfoglalás 2000 Egyesület. Eszerint:

“A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat.

Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége, s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak: Szilvásy György, elnök, a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.”

A Honfoglalás 2000 Egyesület korábban is megdöbbentő közleményeket adott ki, így például őszintén üdvözték, hogy Borkai Zsolt hölgyek társaságában “bulizott”, mert ez azt jelenti, hogy egészséges. A Szilvásy György vezette csoportosulás, arról is híres, hogy 2015-ben Vlagyimir Putyinnak adta volna a Nobel-békedíjat, illetve, hogy szerintük Los Angeles vette el Budapesttől az olimpiát.

Forrás: SzeretlekMagyarország.hu

Hasonló bejegyzések