Egyéb 

Itt megtalálsz mindent, amivel a házadból igazi otthont varázsolhatsz

Lakásból, házból otthont varázsolni – ez a legnehezebb feladat. Az otthonos környezet kialakításához számtalan használati tárgyra szükség van, ezeket beszerezni pedig nehéz procedúra. De nem az Otthon Plázánál, ahol a kerti eszközök, a lakberendezés, illetve a szabadidős és sportfelszerelések között is hatalmas a választék.

Lakhat az ember bármilyen házban, lakásban, akkor tekintheti magát igazán szerencsésnek, ha azt az ingatlant az otthonának érzi. Az otthonérzéshez olyan környezetet kell kialakítani, amelyben komfortosan mozoghatunk. Ehhez többféle berendezési tárgyra van szükség – jó hír, hogy az Otthon Pláza webáruházban mindent egy helyen találhatunk meg.

Amikor elkezdjük szépítgetni otthonunkat, rengeteg apróságra van lesz. Ki kell alakítani a szobákat, fel kell szerelni a kertet, összeállítani a szabadidős eszközöket, sportfelszereléseket. Ezek megtalálása az internet „tengerében” nehéz feladatnak bizonyulhat, az Otthon Pláza esetében azonban minden egy helyen fellelhető.

Mitől különleges az Otthon Pláza?

A webáruház úgy jött létre, hogy a felhasználó szemszögéből állították össze a termékpalettát. Mindenre van megoldás, ami egy ház vagy lakás kialakításánál felmerül, a bútorcsaládok mellett az apróbb kiegészítőkig lehet válogatni.

Aki próbált a netről rendelni, az már csalódhatott az olykor 6-8 hetes, vagy még hosszabb kiszállítási időben. Az Otthon Pláza központi raktárában több mint 700 ezer termék elérhető, így a kiszállítás általában 72 óra, de a maximális átfutási idő sem lehet több egy hétnél. A cégnél büszkén hirdetik, hogy ügyfeleik 98 százaléka elégedett a szolgáltatásokkal, akinél pedig homokszem csúszik a gépezetbe, azt kártalanítják. Az országos kiszállítás és a kedvező árak teszik az Otthon Plázát az egyik legokosabb választássá.

Mit kínálnak?

Mindent. Jó, ez túlzás, de nyugodtan állíthatjuk, hogy szinte mindent. A kertészeti részlegen megtalálhatók a kinti bútorok, a dekorelemek és a munkagépek, de szökőkutak, grillsütők, sátrak, sőt még üvegházak is akadnak a felhozatalban. A lakberendezés sosem volt könnyebb: egy helyről szerezhető be minden trendi bútor és háztartási gép a hálószobához, a konyhához, a nappalihoz, az irodához, emellett lakásdekorációs „finomságok” és karácsonyi díszek is szerepelnek a kínálatban.

Egy ház esetében hangsúlyos szerepet kap az udvar, ahol rengeteg időt lehet eltölteni. Ehhez a webáruházban találni sportfelszereléseket, masszázseszközöket, hangszereket, trambulinokat, kempingcuccokat, emellett a gyermekjátékok terén is szinte végtelen a választási lehetőség.

Hasonló bejegyzések