Délvidék Kiemelt 

VIDEÓ: Így érkezett meg kedd este a következő adag migráns Martonosra

Egy martonosi lakos töltötte fel a közösségi médiára néhány órája az alábbi videókat. A felvételeken az látható, hogy több autóval és taxival, szervezetten szállítják a zömében magyarok lakta észak-bácskai falucskába az illegális migránsokat.

A felvételen többek között az őket irányító férfit is felveszik, aki ahelyett, hogy megijedne a tettenérése miatt, még széles vigyorral bele is mosolyog a kamerába. Vagyis az embercsempészeket már az sem zavarja, ha felveszik őket a bátor helyi polgárok.

Az első videón az látható, ahogyan Martonos központjába megérkezik a migránsokat szállító autó és taxi karaván és ahogyan megkapják az instrukciókat az embercsempészek vezetőitől. Mindeközben egyetlen rendőr sem tűnik fel az utcákon. Pedig a falu vagy épp a község főbb útjait egyáltalán nem lenne nehéz szemmel tartania a hatóságoknak, főleg amikor több taxi és személygépkocsi sorban érkezik a helyi településekre, megtömve Ázsiából és Afrikából érkező férfiakkal.

A második videón egy közelebbi képet is kapunk arról a férfiről, aki a migránsokat irányítja  (baseball sapkát viselő). Akit már a migránsokat szállító taxisok is néven szólítanak a helyiek szerint. A martonosiak elmondása szerint ő az, aki a határfelé irányítja a migránsokat, illetve instruálja őket a teendőikben.

A martonosi lakosok kétségbe vannak esve a kialakult illegális bevándorló helyzet miatt. A rendőrség sehol, míg a községet irányító VMSZ épp azt ünnepli, hogy a megszerezhető 74 mandátumból 70-et a jelöltjeik kaptak meg a vasárnapi helyi közösségi választásokon. Így Martonoson is 7-ből 7 VMSZ jelölt jutott mandátumhoz, vagyis jól csinálhatták a dolgukat az elmúlt években, ha más nem a migránsok ebben biztos egyetértenek velük.

Eközben pedig a migránsok szépen lassan (valójában évek óta) ellepik Magyarkanizsa községet.

Hasonló bejegyzések