Délvidék Kiemelt 

Megható üzenetben köszönte meg mindenkinek az eddigi segítséget Pál Gajódi Olivér apukája

Délvidék szerte rengeteg településről segítettek már különböző módon Pál Gajódi Olivérnek, az SMA beteg bajmoki kisfiúnak, de a segítségre továbbra is szükség van.

Ezúttal Olivér édesapja, József is megszólalt, aki megköszönte mindenek, aki eddig is segítette őket. Külön köszönetet mondva feleségének, Tímeának is, aki szintén rengeteget küzd a kisgyermekük egészségéért.
“Nem vagyok a szavak embere, ezért nem is igazán tudtam eddig, hogy mit mondhatnék, nehéz az érzésekről néha beszélni…” – írja megható üzenetében Pál József.  Azonban mint mondja fontosnak érezte, hogy megszólaljon, ugyanis a mai ünnep a számunkra, hiszen a kisfiuk ma 10 hónapos.

“Ünnep, de fájdalom is egyben. Fájdalom, hiszen a kisfiam beteg, nem lehet velem, s sajnos a feleségemet is ritkán láthatom. Mégis a hála, a remény kerekedik bennem felül. Hálás vagyok nektek minden támogatásért, a segítőknek, az orvosoknak, s a nővéreknek. Hálás vagyok az én csodás, erős feleségemnek, aki a kisfiunkat erősíti.”

– írja az apuka. Aki arról is szólt, hogy már nagyon várja, hogy ugyanúgy együtt lehessenek, mint azokon a korábbi képeken, amelyeket közétett, csak már, meggyógyulva, mind egészségesen.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Ehhez azonban további összefogásra van szükség.

Ugyanis Oliver gyógykezelésére még mindig nagyon sok pénzt kell összegyűjteni és ez csak közös erővel elérhető cél. Ezért arra kérünk mi is mindenkit, hogy lehetősége szerint adakozzon, szálljon be a jótékonysági licitekbe, küldjön SMS-t vagy az alábbi lehetőségek bármelyikével támogassa a kisgyermek gyógyulását:

www.budihuman.rs

SMS üzenet Szerbiából: a 848 kódot küldeni a 3030 számra

Pal Gajodi Oliver
Számlaszám: 160-6000000732419-36
Pal Gajodi Oliver
Deviza számla : 160600000073285198
IBAN: RS35160600000073285198
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Hasonló bejegyzések