Délvidék Kiemelt 

Kimondható: Délvidéken ebben a pillanatban szinte egyáltalán nincs covid, az utcák viszont hemzsegnek a migránsoktól!

A Szerbiában tegnap kimutatott 227 covid-pozitív személy közül legtöbben, szám szerint 116-an Belgrádban élnek.

Tehát a tegnapi fertőzöttek 51 százaléka a szerb fővárosban található.

Belgrádot követi 20 fertőzöttel Valjevo, 11 “covidost” Nišben, hatot Loznicában, négyet-négyet Kraljevóban és Újvidéken “regisztráltak”, míg a többi város három vagy annál kevesebb állítólagos fertőzöttet számlál.

Ebből is látszik, hogy

Délvidéken még a szélhámos “válságstáb” kimutatása szerint is elenyésző a covid-pozitív személyek száma.

Gyakorlatilag covidmentes az egész tartomány, amelyet ennélfogva sürgősen mentesíteni kellene az “óvintézkedések” alkalmazása alól. Kár, hogy nem létezik egy normális, hiteles délvidéki érdekvédelmi szervezet, amely küzdene ezért a célért.

Valós problémát a Délvidék, de főleg Szabadka és több környező település számára a migránsok folyamatosan növekvő száma jelenti.

Mondhatnak, amit akarnak a migrációs propaganda gerjesztéséért lefizetett szélsőliberális hülyegyerekek, de a Szabadka központjában és egyes külvárosi helyi közösségekben az illegális bevándorlók és a szabadkai lakosság száma lassan kiegyenlítődni látszik.

A rendőrök szeme láttára henyélő és részegeskedő migránsoknak a jelek szerint cseppet sem kell tartaniuk az igazoltatástól, s attól hogy esetleg visszatessékelik őket a befogadóközpontokba, de főleg attól nem, hogy eltávolítják őket Délvidékről.

Bár tudjuk, hogy nincs sok értelme, de az aggódó polgárok nevében ismételten megkérdézzük a roadshow-ját, vagy ha úgy tetszik, valóságshow-ját folytató Pásztor Bálintot, mikor sétál végig például a szabadkai korzón, hogy meggyőződjön a fennálló helyzetről és mikor szándékozik végre valamit tenni a migránsok eltávolítása érdekében?   

(fotó: blic.rs)

A kép illusztráció

Hasonló bejegyzések