Délvidék Kiemelt 

VIDEÓ: Migránsok terrorizálják a lakosokat Oroszlámoson 🎥

A Törökkanizsa községi Oroszlámoson randalírozó migránsok terrorizálják a lakosokat.

Erről tesz tanúbizonyságot az a két felvétel is, amelyet ma töltöttek fel a közösségi médiára. A videók készítőjének elmondása szerint a felvételek Oroszlámos faluban készültek, a helyi katolikus templommal szemben álló SP üzlet előtti kis piactéren. Az egyik videón az látható, hogy a faluban 3 fiatal férfi egy virágait árusító hölgyet zaklat. Több virágcserép már a földön hever, amikor a felvétel elindul, majd pedig láthatóan mindenféle ok nélkül az asztalról is lesöpri a kezével az egyik garázda a krizantémokat. Ezután a sértett hölgyet bemenekítik a kulcsra zárt üzlethelyiségbe. 

A helyiek elmondása szerint  a falujukban tartózkodó három illegális migráns fiatal bűzlött az alkoholtól, ami a tántorgó mozgásukból is megállapítható.

Egy másik felvételen pedig az látható, hogy a rendőrség is megérkezik a helyszínre, ám azok nem intézkednek. Sőt mi több, ki sem szállnak a gépjárműből, míg a félmeztelen és zajos társaság rángatja szolgálati kocsijukat, majd mikor kifarolnak még utánuk is erednek. Gyakorlatilag úgy tűnik, mintha elzavarták volna a tehetetlen rendőröket a helyszínről. 

Elmondható, hogy mind az észak-bánsági falvakban, mind pedig a határmenti bácskai falvakban elege van már a polgároknak az őket sújtó illegális migrációs válságból. Olyannyira, hogy Martonoson már saját kezükbe vették a helyiek a falu védelmét. Amíg a hatóságok a felvételeken is látható határozatlansággal lépnek fel a helyieket terrorizáló migránsokkal szemben, addig az emberek nem is számíthatnak másra csak saját összefogásuk erejére.

VIDEÓ: Így zavarták ki a martonosiak a migránsokat szállító taxisokat 🎥 | Délhír Portál

Portálunk elsőként számolt be róla magyar nyelven, hogy a martonosi lakosok egy részének elege lett abból, hogy az éj leple alatt taxisok tömegével hordanak illegális migránsokat a falujukba, hogy azok bűncselekményt elkövetve, drótvágókkal és más szerszámokkal felszerelkezve próbálják magukat átvágni a magyar határzáron.

Hasonló bejegyzések