Kiemelt Világunk 

Horror Paraguayban: Szerbiából érkező konténerben 7 holttestet találtak 🔞 📷 🎥

A paraguayi hatóságok közölték, hogy bomlás fázisban lévő holttesteket találtak egy műtrágyát tartalmazó konténerben, amely Szerbiából érkezett.

A Szerbiából három hónapja elküldött konténer a hét elején  érkezett Argentínán keresztül a paraguayi főváros folyami kikötőjébe. Marcelo Saldivar ügyész elmondta, hogy ma találtak rá a hét holttestre, miután  a terméket megvásárló cég illetékesei felnyitották a konténert.

„Hét holttestet találtunk eddig. Feltételezzük, hogy azért szálltak be a konténerbe, hogy ide szállíthassák őket. Nyilván nem jó számolták ki a távolságot, és nem élték túl az utat”

 

 – mondta Saldivar, majd hozzátette, hogy élelmiszert, ruhaneműket, táskákat és szellőzőnyílást találtak a konténer azon részén, ahol a holttestek feküdtek.

Mint elmondta,  a paraguayi hatóságok felveszik a kapcsolatot szerbiai kollégáikkal az elhunytak azonosítása érdekében.

(Blic, Kurir nyomán. Fotó: Reuters)

Paraguay: Azonosították a szerbiai konténerben talált holttesteket | Délhír Portál

Dokumentumok alapján a paraguayi hatóságoknak sikerült azonosítaniuk négy holttestet a hét közül, amelyeket egy Szerbiából érkező konténerben fedeztek fel – tudatja a Blic. A konténerben talált dokumentumok alapján három marokkói és egy egyiptomi származású fiatal férfi holttestét sikerült azonosítaniuk – írja az abc.py paraguayi portál.

Hasonló bejegyzések