Kiemelt Szerbia 

Paraguay: Azonosították a szerbiai konténerben talált holttesteket

Dokumentumok alapján a  paraguayi hatóságoknak sikerült azonosítaniuk négy  holttestet a hét közül, amelyeket egy Szerbiából érkező konténerben fedeztek fel – tudatja a Blic.

A konténerben talált dokumentumok alapján  három marokkói és egy egyiptomi származású fiatal férfi  holttestét sikerült azonosítaniuk  – írja az abc.py paraguayi portál.

Pablo Lemir igazságügyi orvosszakértő kijelentette, hogy legalább egy holttesten fulladásra utaló  nyomok  látszottak.

Marcelo Saldívar ügyész a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy a konténer július 21-én hagyta el Szerbiát, és a hét elején érkezett Argentínán keresztül Asunción folyami kikötőjébe. Saldívar hozzátette, hogy az összes áldozat felnőtt korú volt, és úgy tűnik, hogy „potyautasok“ voltak.

Az elhunytaknál  egy szerbiai taxivállalat által kiállított számlát is találtak, ami arra utal, hogy a „potyautasok“ Szerbiában rejtőzködtek el a konténerben.

A holtestek a bomlás előrehaladott állapotában vannak,  csak a hajak és a csontok maradtak meg. Feltételezzük, hogy azt tervezték, hogy a legközelebbi célállomásra utazzanak, de nem számolták ki jól a távolságot, és nem élték túl az utat. A konténerben sütiket, palackos vizet  és készétel konzerveket találtunk, ami 72 órára volt elegendő.“

 

 – mondta Saldívar a Reuters hírügynökségnek.

Horror Paraguayban: Szerbiából érkező konténerben 7 holttestet találtak 🔞 📷 🎥 | Délhír Portál

A paraguayi hatóságok közölték, hogy bomlás fázisban lévő holttesteket találtak egy műtrágyát tartalmazó konténerben, amely Szerbiából érkezett. A Szerbiából három hónapja elküldött konténer a hét elején érkezett Argentínán keresztül a paraguayi főváros folyami kikötőjébe. Marcelo Saldivar ügyész elmondta, hogy ma találtak rá a hét holttestre, miután a terméket megvásárló cég illetékesei felnyitották a konténert.

Hasonló bejegyzések