Anyaország Hírlevél Kiemelt 

Az Orbán-kormány Soros és a  Bilderberg-csoport embereivel tart közös kormányülést 

Orbán Viktor miniszterelnök még novemberben fogadta hivatalában Ana Brnabić szerb kormányfőt, amikor is megegyeztek abban, hogy februárban magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozót tartanak, amely során egy közös kormányülésre is sor kerül majd.

Magyarországon azóta a közelgő választások miatt csúcsra járódott a kampánygépezet. Ennek egyik emlékezetes mozzanata volt, amikor múlt héten Németh Szilárd és a Fidesz képviselői kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság mindenki számára nyitott üléséről, mivel ott jelen volt a bizottság egyik állandó tagja Szél Bernadett is, aki a Fidesz szerint a Soros-hálózat részese és Soros György érdekeit képviseli.

Azonban vajon Szél Bernadetthez képest mennyire fogja zavarni a kormányt, ha a csúcstalálkozón megjelenik Orbán Viktor személyes jó barátja, Szerbia jelenlegi elnöke Aleksandar Vučić is? Ugyanis amíg Magyarországon Soros Györgyről szóló nemzeti konzultációt tartottak, addig a kormánnyal történelmi barátságot ápoló Aleksandar Vučić a hivatalában fogadta Soros György fiát, Alexet. Vajon beszéltek-e a Soros tervről és annak végrehajtásáról?

Aleksandar Vučić és Soros Alex

A belgrádi sajtó pedig a napokban írta meg, hogy Ana Brnabić szerb kormányfő meghívást kapott a  Bilderberg-csoport következő találkozójára. Egyes elméletek szerint a világ legbefolyásosabb szabadkőműves páholyának tartott Bilderberg-csoport következő találkozójára az olaszországi Torinóban kerül majd sor június 7. és 10-e között.

A Bilderberg-csoport ellen az Orbán-kormány annak idején egy Bajnai- és Reding-ellenes minikampányt is felhúzott. Így aztán kíváncsian várjuk, hogy a brüsszeli pénzemberek és nemzetközi bankárok kegyébe emelt szerb miniszterelnök asszony esetében kivételt tesz-e a jelenleg épp Stop Soros kampánnyal nyomuló kormány.

Related posts