Kiemelt Szerbia 

Fordulat: mégsem halt meg a fejbelőtt szerb maffiózó – küzdenek az életéért

Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában ma délután történt lövöldözésben  súlyos fejsérülést szenvedett, életben van, a sürgősségi központban kezelik, ahol  jelenleg diagnosztizálják sérüléseit – tudta meg a Nova.rs portál.

Noha a szerbiai médiumok arról számoltak be, hogy Šarac belehalt sérüléseibe, a Nova.rs portál érdeklődésére a sürgősségi központban elmondták, hogy a 35 éves férfi életben van, az állapota súlyos.

Két golyó van a szerb maffiózó fejében – még küzdenek az életéért | Délhír Portál

A legfrissebb információk szerint Aleksandar Šarac, akit tegnap fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában, még mindig súlyos életveszélyes állapotban van. A Prva TV szerint mindkét golyó Šarac fejében van. Az orvosok elvégeztek minden szükséges diagnosztikát, a férfit jelenleg mesterségesen tartják életben.

Megöltek egy maffiózót Belgrádban – tévedésből helyette sógorát ölte meg Dér Csaba tavaly | Délhír Portál

16 óra körül lövöldözés volt a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában. A lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a sürgősségi központban belehalt sérüléseibe. A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó Šaracot már korábban többször próbálták eltenni láb alól. Sógorát, Nebojša Markovićot tavaly januárban Dér Csaba ölte meg, aki a belgrádi lapok szerint Markovićot összetéveszthette a maffiózóval.

Hasonló bejegyzések