Kiemelt Szerbia 

Megöltek egy maffiózót Belgrádban – tévedésből helyette sógorát ölte meg Dér Csaba tavaly

16 óra körül lövöldözés volt a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában. A lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett  Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a sürgősségi központban belehalt sérüléseibe. A férfi fejét két golyótalálat érte  – közölték a szerbiai médiumok.

A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó Šaracot már  korábban többször próbálták eltenni láb alól. Sógorát,  Nebojša Markovićot   tavaly januárban Dér Csaba ölte  meg, aki a belgrádi lapok szerint Markovićot összetéveszthette a maffiózóval.  Marković meggyilkolása közvetlenül az a ház mellett történt, amelyben a Partizan korábbi kosárlabdázója, Vukašin Avdalović lakik, akinek az udvarban található autójára tavalyelőtt bombát dobtak. A szerb médiumok már akkor azt írták, hogy nem Avdalović gépkocsija volt a célpont, hanem Šaracé, de az elkövető hibázott.

FRISSÍTÉS:

Fordulat: mégsem halt meg a fejbelőtt szerb maffiózó – küzdenek az életéért | Délhír Portál

Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában ma délután történt lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett, életben van, a sürgősségi központban kezelik, ahol jelenleg diagnosztizálják sérüléseit – tudta meg a Nova.rs portál.

Két golyó van a szerb maffiózó fejében – még küzdenek az életéért | Délhír Portál

A legfrissebb információk szerint Aleksandar Šarac, akit tegnap fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában, még mindig súlyos életveszélyes állapotban van. A Prva TV szerint mindkét golyó Šarac fejében van. Az orvosok elvégeztek minden szükséges diagnosztikát, a férfit jelenleg mesterségesen tartják életben.

 

 

Ő lőtte fejbe a szerb maffiózót – késsel megszúrt egy férfit, mert előtte akart WC-re menni | Délhír Portál

A belgrádi belügyminisztérium tagjai a Felső Ügyészséggel együttműködve azonosították azt a férfit, aki a gyanú szerint október 17-én fejbe lőtte Aleksandar Šaracot, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagját a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában – közölte a szerb belügyminisztérium. A 23 éves Lazar „I.” már régóta ismert a rendőrök előtt.

Videó: Biztonsági kamera rögzítette a mai gyilkosságot (18+) | Délhír Portál

Mint portálunk is beszámolt róla, ma délelőtt a szerb főváros Banovo Brdo elnevezésű részében gyilkosság áldozata lett a 37 éves Nebojša Marković, Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora. Markovićot mellkason és fejbe lőtte egy eddig még ismeretlen tettes.

 

Hasonló bejegyzések