Kiemelt Szerbia 

Két golyó van a szerb maffiózó fejében – még küzdenek az életéért

A legfrissebb információk szerint Aleksandar Šarac, akit tegnap fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában, még mindig súlyos életveszélyes  állapotban van.

A Prva TV szerint mindkét golyó Šarac fejében van. Az orvosok elvégeztek minden szükséges diagnosztikát, a férfit  jelenleg mesterségesen tartják életben.

Ahogy korábban megírtuk,  Šaracot, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagját már  korábban többször próbálták eltenni láb alól. Sógorát,  Nebojša Markovićot   tavaly januárban Dér Csaba ölte  meg, aki a belgrádi lapok szerint Markovićot összetéveszthette a maffiózóval.  Marković meggyilkolása közvetlenül az a ház mellett történt, amelyben a Partizan korábbi kosárlabdázója, Vukašin Avdalović lakik, akinek az udvarban található autójára tavalyelőtt bombát dobtak. A szerb médiumok már akkor azt írták, hogy nem Avdalović gépkocsija volt a célpont, hanem Šaracé, de az elkövető hibázott.

A Nova.rs portál cikke szerint a Partizan ultrái még szeptember 3-án jelentették be az Instagramon Šarac meggyilkolását.

„Vannak védett és nem védett tanúk. Ma egy közönséges besúgót, azaz egy nem védettet mutatunk be – Aleksandar Šaracot. Szomorú ennek a besúgónak az élete, épp úgy, mint  amennyire társainak az élete, például Luka Radulovićnak, Miloš Krasićnak, Miloš Kneževićnek. Többet fogunk foglalkozni ezzel az énekesmadárral a következő időszakban”

– írták a duh.grobarstva nevű instagram oldalon, amely mögött  feltehetőleg a Južna strana nevet viselő csoportban tömörülő Partizan-szurkolók állnak.  A Južna strana állítólag kapcsolatban áll a Velja nevolja (= Bajcsináló Véljó) néven ismert Veljko Belivukkal, aki egykor a Janicsárok nevű szurkolói  csoport egyik vezetője volt  és egyik legközelebbi munkatársa az alvilági leszámolásban meggyilkolt Aleksandar Stanković „Sale Mutavi” (= Néma Szále) „vezérszurkólónak” és hírhedt drogterjesztőnek.

Több médium arról számolt be, hogy a júliusi kormányellenes tüntetéseken feltűnően sok civilruhás rendőr tűnt fel, s hírhedt futballhuligánok is a rendőrök segítségére siettek, köztük állítólag ott volt „Bajcsináló Véljó“ is.

(Informer, Nova.rs nyomán)

Ő lőtte fejbe a szerb maffiózót – késsel megszúrt egy férfit, mert előtte akart WC-re menni | Délhír Portál

A belgrádi belügyminisztérium tagjai a Felső Ügyészséggel együttműködve azonosították azt a férfit, aki a gyanú szerint október 17-én fejbe lőtte Aleksandar Šaracot, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagját a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában – közölte a szerb belügyminisztérium. A 23 éves Lazar „I.” már régóta ismert a rendőrök előtt.

Fordulat: mégsem halt meg a fejbelőtt szerb maffiózó – küzdenek az életéért | Délhír Portál

Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában ma délután történt lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett, életben van, a sürgősségi központban kezelik, ahol jelenleg diagnosztizálják sérüléseit – tudta meg a Nova.rs portál.

Hasonló bejegyzések