Kiemelt Szerbia 

Paraguay: Egymást megették a migránsok a szerb konténerben?! 🔞 📷

A paraguayi rendőrség szerint azon hét migráns egyike, akiknek holttestét egy Szerbiából érkező konténerben fedezték fel,  egyik társa  maradványainak elfogyasztásával próbált túlélni – írja a paraguayi La  Nacion.

Rosa Romero patológus a La  Nacion napilapnak elmondta, hogy valószínűleg  az egyik migráns „élelemhiány miatt emberhúst fogyasztott”, de ezt csak akkor tudja majd hivatalosan is megerősíteni, ha meglesznek a boncolás eredményei.

Az EU helyett Dél-Amerikában kötöttek ki a Darwin-díjas migránsok

(Blic nyomán)

Horror Paraguayban: Szerbiából érkező konténerben 7 holttestet találtak 🔞 📷 🎥 | Délhír Portál

A paraguayi hatóságok közölték, hogy bomlás fázisban lévő holttesteket találtak egy műtrágyát tartalmazó konténerben, amely Szerbiából érkezett. A Szerbiából három hónapja elküldött konténer a hét elején érkezett Argentínán keresztül a paraguayi főváros folyami kikötőjébe. Marcelo Saldivar ügyész elmondta, hogy ma találtak rá a hét holttestre, miután a terméket megvásárló cég illetékesei felnyitották a konténert.

Paraguay: Azonosították a szerbiai konténerben talált holttesteket | Délhír Portál

Dokumentumok alapján a paraguayi hatóságoknak sikerült azonosítaniuk négy holttestet a hét közül, amelyeket egy Szerbiából érkező konténerben fedeztek fel – tudatja a Blic. A konténerben talált dokumentumok alapján három marokkói és egy egyiptomi származású fiatal férfi holttestét sikerült azonosítaniuk – írja az abc.py paraguayi portál.

Hasonló bejegyzések