Kiemelt Szerbia 

Megint megöltek egy szerb maffiózót Belgrádban

Ma délután 15 óra 25 perckor lövöldözés volt Belgrádban, amelyben életét vesztette a škaljári klánhoz közel álló 34  éves Bojan Mirković– írja a belgrádi sajtó.

Nem hivatalos információk szerint Mirković épp hazafelé tartott, amikor észrevette a támadót  és azonnal rohanni kezdett a lakóépületek felé, de a gyilkos utolérte és a lift közelében lelőtte. A belgrádi sajtó szerint a meggyilkolt férfi  összeköttetésben állt az egy hónapja meggyilkolt Aleksandar Šaraccal is, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjával, Dér Csaba korábbi célpontjával.

Nagy erejű robbanás volt Belgrádban: felrobbantottak egy szerb maffiózót 🎥 | Délhír Portál

Ma 12 óra körül felrobbant egy terepjáró Újbelgrádban, melynek következtében súlyosan megsérült Strahinja Stojanović szerb maffiózó, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. A mellette ülő, kolumbiai származású Sonia Suárez Gomez könnyebb sérüléseket szenvedett. Strahinja Stojanovićot korábban összefüggésbe hozták Dragoslav Mišo Ognjanović, Slobodan Milošević néhai szerb diktátor volt ügyvédjének meggyilkolásával.

Megöltek egy maffiózót Belgrádban – tévedésből helyette sógorát ölte meg Dér Csaba tavaly | Délhír Portál

16 óra körül lövöldözés volt a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában. A lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a sürgősségi központban belehalt sérüléseibe. A férfi fejét két golyótalálat érte – közölték a szerbiai médiumok. A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó Šaracot már korábban többször próbálták eltenni láb alól.

Meghalt a Belgrádban múlt szombaton fejbe lőtt szerb maffiózó | Délhír Portál

A belgrádi sürgősségi központban meghalt Aleksandar Šarac (35), a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, akit múlt szombaton fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában. Halálát a kora reggeli órákban állapították meg. Šaracot az intenzív osztályon kezelték, a fejében maradt két golyó miatt a műtétet elhalasztották. Ma reggel hirtelen rosszabbodott az állapota, és elhunyt.

Hasonló bejegyzések