Kiemelt Szerbia 

Meghalt a Belgrádban múlt szombaton fejbe lőtt szerb maffiózó

A belgrádi sürgősségi központban meghalt  Aleksandar Šarac (35), a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja,  akit múlt szombaton fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában. Halálát a kora reggeli órákban állapították meg.

Šaracot az intenzív osztályon kezelték, a fejében maradt két golyó miatt a műtétet elhalasztották. Ma reggel hirtelen rosszabbodott az állapota, és elhunyt.

Ahogy korábban megírtuk, a belgrádi belügyminisztérium tagjai a Felső  Ügyészséggel együttműködve azonosították azt a férfit, aki a gyanú szerint október 17-én kiskaliberű, hangtompítós fegyverből, hátulról rálőtt Šaracra.

A 23 éves Lazar „I.” már régóta ismert a rendőrök előtt. Vastag rendőrségi aktája szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi lopásokkal, rablásokkal, betörésekkel és verekedésekkel foglalkozott. Eddigi élete során több mint 100 bűncselekményt követett el.

Kamaszkorában Lazar „I.”  késsel megszúrt egy férfit, mert előtte akart vécére menni. A bérgyilkos jelenleg szökésben van.

Megöltek egy maffiózót Belgrádban – tévedésből helyette sógorát ölte meg Dér Csaba tavaly | Délhír Portál

16 óra körül lövöldözés volt a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában. A lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a sürgősségi központban belehalt sérüléseibe. A férfi fejét két golyótalálat érte – közölték a szerbiai médiumok. A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó Šaracot már korábban többször próbálták eltenni láb alól.

Fordulat: mégsem halt meg a fejbelőtt szerb maffiózó – küzdenek az életéért | Délhír Portál

Aleksandar Šarac, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagja, aki a belgrádi Ušće bevásárlóközpont parkolójában ma délután történt lövöldözésben súlyos fejsérülést szenvedett, életben van, a sürgősségi központban kezelik, ahol jelenleg diagnosztizálják sérüléseit – tudta meg a Nova.rs portál.

Két golyó van a szerb maffiózó fejében – még küzdenek az életéért | Délhír Portál

A legfrissebb információk szerint Aleksandar Šarac, akit tegnap fejbe lőttek a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában, még mindig súlyos életveszélyes állapotban van. A Prva TV szerint mindkét golyó Šarac fejében van. Az orvosok elvégeztek minden szükséges diagnosztikát, a férfit jelenleg mesterségesen tartják életben.

Ő lőtte fejbe a szerb maffiózót – WC miatt megkéselt egy férfit pár évvel ezelőtt | Délhír Portál

A belgrádi belügyminisztérium tagjai a Felső Ügyészséggel együttműködve azonosították azt a férfit, aki a gyanú szerint október 17-én fejbe lőtte Aleksandar Šaracot, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagját a belgrádi Ušće bevásárlóközpont garázsában – közölte a szerb belügyminisztérium. A 23 éves Lazar „I.” már régóta ismert a rendőrök előtt.

Hasonló bejegyzések