Kiemelt Szerbia 

VIDEÓ: Így kapták el a „babaarcú“ szerb maffiózó gyilkosait!

A szerbiai bűnügyi rendőrigazgatóság tagjai látványos akció során  letartóztattak két férfit, akiket Bojan Mirković meggyilkolásával gyanúsítanak – írja a novosti.rs.

Mint írják, rács mögé került a 39 éves, nikšići származású „I. N.“  és a belgrádi illetőségű, 37 éves  „B. K.“  (nyilván egyik sem magyar, így csak a monogramjaikat közölték – A szerk. megj.), míg  a harmadik gyanúsított után intenzíven nyomoznak.

Az őrizetbe vett személyek akár 40 év börtönbüntetést is kaphatnak.

A levegőbe röpített maffiózó mellé temették a múlt héten lelőtt szerb maffiózót | Délhír Portál

Eltemették a 34 éves Bojan Mirkovićot, akit múlt csütörtökön öltek meg az újbelgrádi Belleville városrészben. A férfit fekete márványsírba temették, közvetlenül Strahinja Stojanović sírja mellett, akit szeptember 13-án másfél kilogramm katonai robbanóanyaggal robbantottak fel fényes nappal Belgrádban – írja a Kurir napilap.

Megint megöltek egy szerb maffiózót Belgrádban | Délhír Portál

Ma délután 15 óra 25 perckor lövöldözés volt Belgrádban, amelyben életét vesztette a škaljári klánhoz közel álló 34 éves Bojan Mirković- írja a belgrádi sajtó. Nem hivatalos információk szerint Mirković épp hazafelé tartott, amikor észrevette a támadót és azonnal rohanni kezdett a lakóépületek felé, de a gyilkos utolérte és a lift közelében lelőtte.

Hasonló bejegyzések